LEES DIT

Benieuwd hoe lang je al in lockdown zit? Deze website vertelt je het!

Heb je geen besef meer van tijd of dagen? Via de website dageninlockdown.be weet je tot op de seconde hoe lang je al in lockdown zit.

We zitten ondertussen al een tijdje binnen in ons kot. Maar hoe lang is de lockdown ondertussen al bezig? De grenzen tussen dagen beginnen misschien stilaan al wel te vervagen.

Wil je toch graag weten hoe lang je het al weet vol te houden, dan is de website dageninlockdown.be de oplossing voor jou. Deze website is simpelweg een timer van hoe lang België al lockdown zit. Die timer vertelt je het zelfs tot op de seconde. We waren zelf verbaasd toen we ontdekten dat het ondertussen al 30 dagen is. Er wordt geteld vanaf 14 maart om middernacht, het moment waarop de horeca zijn deuren moest sluiten en ons sociaal leven bijgevolg ook vervangen werd door Skypeavonden.

Spijtig genoeg lijkt het einde van de lockdown nog niet meteen in zicht. De overheidsmaatregelen zullen hoogstwaarschijnlijk in de loop van deze week tot minstens begin mei verlengd worden. De teller zal dus nog wel aardig oplopen. Maar als we allemaal nog even volhouden, kunnen er enkel betere tijden aankomen. Nog veel moed!

https://twitter.com/Yethibault/status/1249598490008846341

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business