3D-stickers zijn de nieuwste rage onder grappenmakers. Zo verschenen er in San Francisco overal AirPods-stickers in de straten.

Je kent dat gevoel wel, telkens als je iemand ziet met Apple AirPods in zijn of haar oren, verwacht je dat de draadloze oortjes op elk moment uit kunnen vallen om vervolgens voor altijd te verdwijnen in een rioolputje. Grappenmaker en digitaal ontwerper Pablo Rochat speelt in op die angst en printte een hoop 3D AirPods stickers uit om ze vervolgens te verspreiden in de straten van San Francisco.

Met een prijskaartje van 279 euro voor de AirPods Pro, lijkt het vinden van een AirPods oortje een pak aantrekkelijker dan dat van een briefje van 100 dollar en zo lijken de inwoners van San Francisco er ook over te denken, want menig inwoner ging al door de knieën.

De stickers zien er dan ook enorm realistisch uit door hun 3D effect en doen denken aan een filmpje dat een tijdje geleden viraal ging, waarin 3D-afdrukken van een stopcontact voor verwarring zorgden op een luchthaven.

Gerelateerde artikelen

Apple AirPods halen monsterscore in tevredenheidsmeting

In een recent onderzoek blijkt dat 98% van de gebruikers tevreden tot zeer tevreden zijn van de AirPods. Helaas zijn de draadloze oortjes moeilijk te verkrijgen.

Apple komt met waterdichte AirPods en draadloze oplader

Apple werkt aan een nieuwe versie van de draadloze AirPods die later dit jaar nog op de markt moeten komen, evenals een draadloos oplaadstation.

Counterpoint: Apple pakt marktaandeel van 60 procent voor True Wireless-earbuds

Apple heeft zijn AirPods sinds kort vernieuwd. Blijkbaar niet erg nodig, het bedrijf wist in Q4 2018 60 procent van de True Wireless-markt te bedienen. Ook Jabra pakt een behoorlijk marktaandeel mee.