Black Friday 2020 niet kopen

Ben je van plan om enkele nieuwe dingen te kopen of een abo te nemen? Voor deze 7 producten wacht je best even tot Black Friday.

Advertentie

Black Friday 2021 staat op het punt om te beginnen. De meeste webshops zullen hun kortingsacties ofwel morgen ofwel op maandag 22 november aftrappen. Amazon en Fnac zijn er zelfs al aan begonnen. Staan er dit jaar heel wat elektronicaproducten op je Sinterklaas- en Kerstmislijstje, dan loont het om nog enkele dagen geduld te hebben met die te kopen. Want tijdens Black Friday zal je voor deze producten in het bijzonder heel interessante deals kunnen vinden.

7 producten die je best niet koopt voor Black Friday

  1. Abonnementen
  2. Games
  3. Smartphones
  4. Televisies
  5. Smart home
  6. Apps
  7. Wearables

1. Abonnementen

Ben je van plan om een abonnement te nemen op een tijdschrift, VPN-dienst, je favoriete website, cloud-opslag of nog iets anders? Wacht dan zeker tot Black Friday 2021, want de kortingen op abonnementen zijn nooit hoger dan op die dag. VPN-diensten zoals PureVPN staan doorheen het jaar al sterk geprijsd, maar voor Black Friday doen ze vaak nog wat extra moeite. Hou VPN-deals dus zeker extra in de gaten!

2. Games

Ervaren gamers weten dat er een aantal momenten doorheen het jaar zijn waarop je geweldige gamedeals kan scoren. De Steam Summer en Winter Sale zijn er zo twee, maar op Black Friday doet heel de industrie mee. Verwacht je dus aan korting van zowat elke publisher. Veel games die de laatste maanden verschenen zijn, krijgen dan voor de eerste keer een promotieprijs. Maak dus alvast een lijstje met wat jij graag zou spelen in december. 

3. Smartphones

Op het vlak van smartphones hebben we de laatste maanden veel nieuwe toestellen zien verschijnen. Samsung, OnePlus, Motorola, LG,… allemaal hebben ze nieuwe vlaggenschepen. Dat betekent ook dat de vorige generatie toestellen een pak goedkoper is geworden en in deze periode doen deze producenten er meestal nog wat extra korting af, of krijg je bij je nieuwe telefoon een hoop accessoires bij, zomaar gratis en voor niets. Wacht dus nog even voor je je oude smartphone de deur uit gooit. 

smartphones
Black friday 2020
Aan smartphones geen gebrek tijdens Black Friday.

4. Televisies

Net zoals bij smartphones, kan je op het vlak van televisies ook steeds de beste koopjes doen op Black Friday. Wie de koopjesdag al enkele jaren volgt in de Verenigde Staten weet dat televisies een razend populair product zijn, waar zelfs al wel eens voor gevochten wordt in de winkel. Heb je interesse in een OLED-scherm? Dan is 22 november de ideale dag om er een aan te schaffen. 

5. Smart home

Amazon, Google, Somfy,… Smart home is razend populair, maar de instapdrempel lijkt voor velen net iets te hoog te zijn. Met het jaarlijkse online shoppingevent worden die drempels volledig weggewerkt door deze bedrijven en kan je Google Assistant of Alexa voor een spotprijsje in huis halen. Ben je al een gevorderde gebruiken, dan zal je ongetwijfeld ook je ding vinden tussen de duurdere zaken, zoals de Google Nest. 

google home mini google nest mini Black Friday 2020
De kortingen op Google-producten zijn steeds de moeite op Black Friday.

6. Apps

Op Black Friday én Cyber Monday (de maandag na het grote shoppingevent) geven veel app-ontwikkelaars ongeziene kortingen op hun creaties. Als je dus overweegt om eindelijk over te stappen op de premium versie van je favoriete app, dan wacht je best nog even tot 22 november. Soms kan je zelfs betalende apps volledig gratis vinden en dat is natuurlijk de beste deal ooit. 

7. Wearables

Smart watches en activity trackers zoals die van FitBit, Polar en Fossil zijn geweldige hebbedingetjes, maar hun prijzen liggen een pak hoger dan die van een normaal horloge. Gelukkig is Black Friday het ideale moment voor een impulsaankoop ter voorbereiding op je goede voornemens van januari. Verwacht dan ook enorm kortingen op deze accessoires. 

Naar goede gewoonte zal TechPulse je tijdens Black Friday helpen om door de bomen het bos te blijven zien. Via onze overzichtspagina vind je in een handomdraai de beste deals per webshop en per productcategorie terug. Happy shopping!