In dit artikel vind je een overzicht terug van alle deals voor het smart home van Black Friday 2022.

Advertentie

Welkom bij het artikel waar je de beste deals voor het smart home van Black Friday 2022 kan terugvinden. Hieronder vind je een overzicht van alle acties die momenteel aan de gang zijn. Bovendien wordt deze lijst voortdurend aangevuld, dus vergeet zeker niet af en toe een kijkje te nemen of er een nieuwe promotie is opgedoken. Happy shopping!

De beste smart home koopjes

  1. Lenovo Smart Clock Essential
  2. Google Nest Mini
  3. tado Thermostaat Starter Kit V3+ met gratis Radiator Thermostaat (2-pack)
  4. Google Nest Hub
  5. Eufy Video Deurbel

Lenovo Smart Clock Essential

Deze Lenovo Smart Clock Essential komt met ingebouwde Google Assistant zodat je alles kan vragen wat je wil, zelfs hoe het met Philippe Geubels is. ‘s Ochtends krijg je een volledig overzicht van de dag die je te wachten staat, inclusief omschrijving van het verkeer, het weer, je afspraken en meer. Daarmee is de Lenovo Smart Clock een onmisbare toevoeging voor je smart home.

Google Nest Mini

tado Thermostaat Starter Kit V3+ met gratis Radiator Thermostaat (2-pack)

tado set

We gingen eerder reeds aan de slag met de slimme thermostaat van Tado en waren behoorlijk onder de indruk. Nu kan je er ook zelf mee aan de slag dankzij een topdeal. Concreet krijg je het Starter Kit V3+ (bevat een Bridge en kamerthermostaat) en vervolgens ook nog eens vier slimme radiatorknoppen voor slechts 279 euro. Dat is een korting van maar liefst 45%.

Google Nest Hub

Deze Google Nest Hub toont je je laatste foto’s, live camerabeelden van je smart camera, laat je muziek streamen via YouTube Music, Spotify en TuneIn en toont video’s op YouTube.

Eufy Video Deurbel