Teufel Black Friday

Het uit Amerika overgewaaide fenomeen Black Friday is in België inmiddels al flink ingeburgerd. Ook Teufel start nu al met flinke kortingen op een serie producten.

Advertentie

De Berlijnse audiofabrikant Teufel wacht niet tot 27 november, maar is nu al begonnen met zijn Black Deals.

Waarom wachten op Black Friday?

Wie de grote drukte voor wil zijn, gaat nu al op zoek naar de beste audiodeals. Zo voorkom je onnodig lange wachttijden en weet je zeker dat de cadeau’s voor de feestdagen op tijd zijn. Bovendien profiteer je tijdens de Black Deals van scherpe kortingen tot 43 %.

Teufel Black Friday

Koptelefoons met tot 43 % korting

De noise cancelling koptelefoon REAL BLUE NC is perfect voor het werken in een drukke omgeving of in het dagelijkse pendelverkeer. Zo kun je rustig naar je muziek of podcast blijven luisteren zonder lastige omgevingsgeluiden. De adviesprijs van de REAL BLUE NC is € 229,99, maar tijdens de kortingsdagen kost hij nog maar € 129,99. Dat is maar liefst 43 % korting.

Teufel Black Friday

Bluetooth speakers met tot 43 % korting

Ook de portable speaker BOOMSTER heeft tijdens de BLACK DEALS van Teufel maar liefst 43 % korting. Met DAB+ radio, bluetooth én een indrukwekkende downfire subwoofer is de 3-kanaals speaker ook geschikt om middelgrote ruimtes met een volle en krachtige sound te vullen. Dat hij dit meer dan goed doet, is te lezen in de vele recensies en reviews van de vakpers en tevreden Teufel klanten.

Teufel Black Friday

De legendarische ULTIMA serie

Naast een uitgebreid koptelefoon- en bluetooth assortiment heeft Teufel ook een behoorlijke reputatie opgebouwd in het klassieke home cinema- en stereosegment. Teufel’s meest populaire speakerserie is de ULTIMA.

De serie bestaat uit verschillende luidsprekers van boekenplankspeaker tot volledige surroundset. Het paradepaardje uit de serie is de 3-kanaals speaker ULTIMA 40, die al jarenlang de best verkochte towerspeaker van Europa is. De allrounder staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is tijdens de Black Deals actie afgeprijsd van € 499,99 naar € 349,99.

LEES OOK: Onze Ultima 40 review op TechPulse.

Zin in meer gekregen? Neem dan een kijkje op de site van Teufel of ga meteen naar de Black Deals.

Teufel Audio

Teufel is in 1979 in Berlijn opgericht als fabrikant van luidsprekerbouwpakketten en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Europese audioleveranciers in de directe verkoop. Omdat Teufel direct aan consumenten levert, vallen de kosten voor winkels en tussenleveranciers weg en profiteer je van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Teufel systemen zijn alleen online verkrijgbaar via www.teufelaudio.be Wil je een product testen? Bij Teufel heb je maar liefst acht weken lang de tijd om het product met je eigen muziek, in je eigen woonkamer te beluisteren.

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.


Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here