Cyber Monday 2020 TechPulse

Black Friday is nog niet helemaal voorbij! In dit artikel vind je enkele interessante deals voor Cyber Monday terug.

Advertentie

Officieel is Black Friday 2020 voorbij. Verschillende retailers laten hun deals wel nog een aantal dagen doorlopen en sinds kort is de eerstvolgende maandag na Black Friday omgedoopt naar Cyber Monday. Vandaag is het dus Cyber Monday 2020 waarbij grote retailers nog de hele dag met leuke deals naar je hoofd smijten. De redactie van TechPulse maakt voor jou vandaag een selectie van de leukste deals die je nog kan binnenhalen.

1. PureVPN – 1,02 euro i.p.v. 9,60 euro per maand (5-jarig abonnement)

PureVPN had al een straffe deal tijdens Black Friday, toen een 1-jarig abonnement voor slechts 1,82 euro per maand werd aangeboden. Voor Cyber Monday doet PureVPN er nog een schepje bovenop. Als je vandaag een vijfjarig abonnement neemt, betaal je slechts 1,02 euro per maand i.p.v. 9,60 euro. Een korting van maar liefst 88%! PureVPN komt er bij onze vergelijkende testen steevast uit als één van de betere VPN-diensten op de markt.

Haal deze deal nu binnen!

2. Coredy R650 robotstofzuiger – 169,99 euro i.p.v. 229,99 euro (Amazon NL)

Niemand stofzuigt graag. Een robotstofzuiger neemt met veel plezier deze vervelende taak van je over. Het is echter wel een fikse investering, dus als je een goede deal kan scoren voor een robotstofzuiger moet je die zeker niet laten liggen!

Sla je slag bij Amazon!

3. Gigabyte G27QC 27″ gaming monitor – 259 euro i.p.v. 319 euro (Alternate)

Black Friday is altijd het ideale moment om je bureau op te fleuren met een knappe monitor. Alternate geeft vandaag een leuke korting op deze gaming monitor van Gigabyte.

Koop deze monitor bij Alternate!

We willen je er graag aan herinneren dat veel Black Friday-deals ook vandaag nog lopen. Via onze Black Friday 2020-overzichtspagina kan je nog eens alle artikels bekijken. Wie weet vind je vandaag nog de deal van je leven!

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here