Black Friday

Black Friday: televisies bij bol.com

Elk jaar lijken de winkels vroeger aan Black Friday te beginnen. Dat is ook het geval bij bol.com, waar ze vandaag uitpakken met korting voor tv's.

Onder andere toestellen van Sony, LG, Samsung en TCL staan in afprijzing. Wij lijsten de beste koopjes voor je op.

Let op! Deze actie is inmiddels afgelopen. Benieuwd naar andere Black Friday-koopjes? Geen zorgen! wij lijstten ze hier voor jou op.

Sony Bravia tv’s

De beste koopjes voor een Sony tv zijn te vinden bij de 4K LED- en OLED-modellen. Hetzelfde model staat steeds in twee groottes afgeprijsd, waardoor je zelf makkelijk kan bepalen welke jij nodig hebt. Het voornaamste verschil tussen LED en OLED zit in de kleuren die de televisie kan tonen. Hoewel die bij LED wel goed zitten, komen zwarte elementen beter tot hun recht op een OLED-televisie.

LED-modellen

OLED-modellen

Samsung tv’s

Samsung tv’s hebben in sommige gevallen QLED-technologie ingebouwd. QLED lijkt heel erg op OLED, maar zou in theorie meer kleuren tonen. Bij QLED-televisies zit er namelijk een laag ‘Quantum Dots’ tussen de LEDs en de achtergrondverlichting. Deze Quantum Dots verhogen het kleurbereik van de televisie.

Grote televisies

Soms mag het wel een beetje groter zijn. Wie plek heeft voor een tv met een schermdiagonaal van 65 inch of groter, kan misschien vandaag nog een slag slaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business