Deals

Dealtip: Logitech MX Master 3 Mac voor 78 euro i.p.v. 109 euro

Logitech MX Master 3
De gerenomeerde MX Master 3 voor Mac van Logitech is nu te koop met een mooie korting op Amazon.nl. Sla nu je slag want op=op!

De felbegeerde Logitech MX Master 3 voor Mac is verkrijgbaar met 30 euro korting op Amazon.nl. Of je nu thuiswerkt, op kantoor zit of op je favoriete werkplek, de MX Master 3 is er voor al jouw toestellen. Met Logitech Unifying gebruik je dezelfde muis op al je Mac-toestellen of iPhone en iPad zonder problemen.

Onze test

Een greep uit onze tests met de Master 3 muis: “Je kan namelijk tot 3 apparaten koppelen met de muis, zoals je iMac, MacBook en iPad. Wanneer je vervolgens wisselt van toestel, moet je enkel even op de knop duwen en je bent verbonden. En dat is niet de enige vernuftigheid waar de muis over beschikt. Bij een scrollwiel zie je steeds vaker dat je kan wisselen tussen een scrollwiel waarbij je regel per regel scrolt (of ‘ratchet’, zoals dat ook wel heet), of eentje met free-spinning waarbij je heel snel kan scrollen. De MX Master 3 beschikt over een soort hybride-oplossing waarbij je standaard line-by-line scrolt, maar wanneer je snel begint te scrollen, dan schakelt hij automatisch over naar free-spinning.

Wil je dit niet, dan kan je de knop onder het scrolwiel gebruiken om permanent free-spinning te gebruiken. De gevoeligheid van deze functionaliteit (die SmartShift heeft) kan je aanpassen of je kan de functionaliteit gewoon volledig uitschakelen.”

Logitech MX Master 3

Van ons kreeg de combo MX Master 3 en MX Master Keys voor Mac de volle 8/10. Op zoek naar het ideale alternatief voor je versleten Magic Mouse van Apple? Lees dan hier onze review van de Master 3 of schaf je eigen exemplaar aan via Amazon.nl. Je kan ze nu al bestellen, leveringen starten vanaf 17 maart. Heb je interesse? Ga dan naar de deal via de knop hieronder.

Lees ook: Review van de Logi MX Master 3.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business