Deals

TechPulse Deals: De beste tech-koopjes dit Paasweekend

TechPulse Deals van de week
Elke week zetten we de leukste deals voor jou op een rijtje. Heb je nog iets nodig? Kijk dan even in dit overzicht.

Hoewel het Paasweekend natuurlijk vooral om chocolade draait (dealtip: Koop je chocolade volgende week), zijn er elk jaar ook wel wat leuke acties te vinden in technologieland. Wij gingen alvast op onderzoek bij de verschillende webwinkels en producten zodat jij het niet meer zelf hoeft te doen. In ruil vragen wij enkel dat je overweegt om iets te kopen via onze affiliate-links. Het kost jou niets, maar helpt ons wel bij het brengen van nieuwe content! Heb je zelf leuke deals gespot? Laat het ons weten via redactie@bluepixlmedia.com.

Gametip: It Takes Two – De nieuwe co-op game van EA

Ga op de meest fantastische reis van je leven in It Takes Two, een uniek platformavontuur dat puur voor co-op is gemaakt. Nodig met de Friend’s Pass een vriend uit om gratis mee te spelen en werk samen om een enorme variëteit aan vrolijke, onverwachte uitdagingen te voltooien. Speel als het ruziënde stel Cody en May, twee mensen die veranderd zijn in poppen door een toverspreuk. Ze zitten samen gevangen in een fantastische, onvoorspelbare wereld en worden met tegenzin uitgedaagd om hun afbrokkelende relatie te redden.

Er is momenteel geen korting op It Takes Two, maar de game kost standaard slechts 39,99 euro en is perfect om samen met je partner of familie te spelen tijdens een saaie lockdown-avond.

Smartphone tip: Sony Xperia 1 II – 150 euro korting

Wij waren enorm te spreken over de Sony Xperia 1 II in onze review, maar tegelijkertijd was het geen smartphone voor iedereen, mede door zijn hoge prijs. Gelukkig zijn er deze week de eerste geruchten opgedoken over de Sony Xperia 1 III en dat wil zeggen dat de vorige generatie in de uitverkoop gaat. 150 euro korting lijkt ons dan ook een prima deal voor een van de enige smartphones op de markt met een 4K-display en een hele hoop fotomogelijkheden.

https://www.youtube.com/watch?v=EMqgyJjrY8k

Afdruktip: Print 6 maanden gratis met HP

Als het tijd is voor een nieuwe printer dan is het geen slecht idee om deze bij Bol.com te halen. Daar mag je immers kiezen uit een selectie printers van HP die allemaal komen met 6 maanden gratis HP Instant Ink. Ideaal dus om je thuiswerkplek uit te breiden of eindelijk wat leuke familiefoto’s af te drukken.

Opslagtip: 1TB voor 119 euro met de Samsung T5

De externe harde schijven van Samsung behoren tot de beste en snelste exemplaren op de markt. De Samsung T5 is bovendien enorm compact en daarom makkelijk mee te nemen. We reviewden eerder al de Samsung T7, maar dit kleinere broertje is voor slechts 119 euro wel heel aantrekkelijk. 1TB voor de prijs van 500GB, wat wil je nog meer?

Chromebook tip: 50 euro korting op de Lenovo IdeaPad Duet

De Lenovo IdeaPad Duet Chromebook heeft met reden een plaatsje gekregen in ons overzicht van de beste chromebooks van 2021. Het toetsenbord kan immers losgekoppeld worden zodat je kan genieten van een volwaardige tablet-ervaring. Een korting van 50 euro zorgt ervoor dat het toestel net geen 300 euro kost. Perfect om zoon of dochter uit te rusten met een eigen draagbare computer.

Kijktip: Amazon Prime 30 dagen gratis, nadien 2,99 euro

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Laat jij ooit een technologisch implantaat steken?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business