Bol.com stunt met een aantrekkelijke deal rond de populaire Google Nest Audio multiroom speaker met Google Assistant voor 79 euro.

Advertentie

In oktober vorig jaar kondigde Google de opvolger van zijn Home-speaker aan: de Google Nest Audio. We kregen meteen de kans om deze nieuwe smartspeaker met Google Assistent te testen en gaven hem een 9/10 in onze tests.

We schreven toen dat “wie niet graag te veel geld uitgeeft aan een slimme speaker, maar toch dat tikkeltje betere geluidskwaliteit wil, kan het beste kiezen voor deze Nest Audio. De kwaliteit is natuurlijk niet zo goed als bij pakweg een Sonos Move, maar hij komt wel in de buurt. Voor een prijs van 99 euro ga je volgens mij ook niet gemakkelijk iets beters vinden.”

Deze week kost deze speaker bij Bol.com geen 116 euro, maar 81 euro. Voor deze deal krijg je de multiroom smart speaker in Chalk met een mooie korting.

Google Nest Audio deal

“Zoals je ziet, past de Nest Audio perfect in het bestaande assortiment van Nest-speakers. Net zoals zijn kleinere broertjes is de Nest Audio voorzien van een lichtgrijze stoffen bekleding. Dit geeft de speaker sowieso al een meer gezellige en premium indruk.”

Heb je interesse in deze deal voor de Google Nest Audio? Sla je slag dan op Bol.com. Heb je graag een combinatie? Dan verkoopt de online retailer de Nest Audio + Nest Mini nu voor 99 euro. Zo kan je in verschillende kamers Google Assistant neerzetten.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here