Teufel Boomster deal

De Teufel Boomster is in afslag en nu te koop voor 249 euro in plaats van 349 euro. Sla nu je slag voor de deal voorbij is.

Advertentie

De draagbare boombox is aan zijn comeback begonnen. De Teufel Boomster met aptX en DAB+ is deze week een stuk goedkoper dan normaal. In de webshop van de Duitse audiogigant kan je deze combo van een WiFi-speaker met radio nu aanschaffen voor 249,99 euro. Dat is de volle 100 euro goedkoper dan normaal.

Teufel Boomster

Met de ervaring die TechPulse met Teufel-toestellen heeft kan deze radiospeaker gewoon niet teleurstellen. Bij deze speaker draait alles om bas. Dit model heeft een geïntegreerde subwoofer die je volledig kan aanpassen naar je eigen wensen. Het leuke aan deze radiospeaker is dat je hem zowel als radio of als speaker kan gebruiken.

Stream je favoriete muziek, koppel ‘m aan Amazon Alexa of Google Assistant en gebruik DAB+ allemaal in een handomdraai. Achteraan zit een handige greep gemaakt van massief aluminium en een batterij die je tot 16 uur muziekplezier biedt. Je kunt hem bovendien ook op AA-batterijen gebruiken mocht er geen mogelijkheid zijn om het toestel op te laden.

Specificaties

Afmetingen37cm b x 18 cm h x 14,50 cm d
AansluitingenaptX, aux, bluetooth, NFC & USB
ExtraDAB+, aluminium afwerking, 16 uur speelplezier
Teufel BOOMSTER Sound

Gerelateerde artikelen

Review Teufel Supreme On: Heerlijk geluid zonder toeters en bellen

Hoofdtelefoons bieden de laatste jaren veel geavanceerde functies voor steeds minder geld. De Teufel Supreme On houdt de kerk in het midden.