Dealtip JBL Bar 2.0

Bol.com stunt met aantrekkelijke prijzen voor soundbars. Deze JBL Bar 2.0 heb je nu tijdelijk al voor 136 euro in je woonkamer staan.

Advertentie

Volg je deze zomer alle mogelijke sportmatchen op de voet? Dan is een degelijke soundbar van JBL geen overbodige luxe. Van basketbalmatchen over Wimbledon tot de ronde van Frankrijk, de US Open en hopelijk de Olympische Spelen, kortom, een zomer bomvol sport. En wij zitten gezamenlijk achter ons tv-scherm wanneer de Belgen op de voorgrond treden. Met deze JBL Bar 2.0 wordt die sportervaring bij jouw thuis nog beter. Bol.com stunt met deze soundbar voor de aantrekkelijke prijs van 136 euro.

De 2.0 heeft een compact design dat je kan vergelijken met de Sonos Beam. Verder heeft hij HDMI, ARC en een optische aansluiting aan boord. Wie wil kan na de overwinningen een feestje bouwen door zijn/haar favoriete muziek via bluetooth te streamen.

JBL Bar 2.0 deal

Deze soundbar van JBL is nu tijdelijk zeer scherp geprijsd omwille van de sportzomer. Sla je slag en schaf deze betaalbare soundbar aan als een upgrade voor je woonkamer.