Deals

Sportzomer dealtip: JBL Bar 2.0 voor 136 euro

Dealtip JBL Bar 2.0
Bol.com stunt met aantrekkelijke prijzen voor soundbars. Deze JBL Bar 2.0 heb je nu tijdelijk al voor 136 euro in je woonkamer staan.

Volg je deze zomer alle mogelijke sportmatchen op de voet? Dan is een degelijke soundbar van JBL geen overbodige luxe. Van basketbalmatchen over Wimbledon tot de ronde van Frankrijk, de US Open en hopelijk de Olympische Spelen, kortom, een zomer bomvol sport. En wij zitten gezamenlijk achter ons tv-scherm wanneer de Belgen op de voorgrond treden. Met deze JBL Bar 2.0 wordt die sportervaring bij jouw thuis nog beter. Bol.com stunt met deze soundbar voor de aantrekkelijke prijs van 136 euro.

De 2.0 heeft een compact design dat je kan vergelijken met de Sonos Beam. Verder heeft hij HDMI, ARC en een optische aansluiting aan boord. Wie wil kan na de overwinningen een feestje bouwen door zijn/haar favoriete muziek via bluetooth te streamen.

JBL Bar 2.0 deal

Deze soundbar van JBL is nu tijdelijk zeer scherp geprijsd omwille van de sportzomer. Sla je slag en schaf deze betaalbare soundbar aan als een upgrade voor je woonkamer.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business