bose quietcomfort deal amazon.nl

Op zoek naar een nieuwe hoofdtelefoon? Je kan de Bose QuietComfort 45 nu voor een zeer interessante prijs oppikken bij amazon.nl.

Advertentie

De Bose QuietComfort 45 is een van de beste hoofdtelefoons die we al uitprobeerden. Naast een comfortabel design biedt de hoofdtelefoon je een geweldige audiokwaliteit over het hele geluidspectrum, met warme tonen en diepe bassen. Met de actieve ruisonderdrukking sluit je jezelf ook even af van de buitenwereld wanneer je ongestoord van je favoriete nummers wil genieten, maar je schakelt moeiteloos over naar de Aware-modus wanneer je over straat loopt en het verkeer rond je moet kunnen horen. Op één oplaadbeurt kan je tot 24 uur muziek beluisteren.

Bose QuietComfort 45: features

  • Afmetingen: 18,4 cm x 15,24 cm x 7,62 cm
  • Technologie: ANC, aware-modus, Bluetooth 5.1, multipoint
  • Batterij: 24 uur luistertijd

Nu bij amazon.nl voor 254 euro

Voor kwaliteit betaal je een prijs, en in normale omstandigheden zou de Bose QuietComfort 45 je rond de 350 euro kosten. Tenzij je hem vandaag bij amazon.nl bestelt. Amazon geeft tijdelijk 21% korting op de hoofdtelefoon waardoor de prijs zakt naar 254 euro. Een deal die je echt niet mag laten liggen. Wees er snel bij want op=op!


Gerelateerde artikelen

De 4 beste hoofdtelefoons met ruisonderdrukking in 2022

Ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zijn aan een opmars bezig. Waar ze vroeger in de eerste plaats voor stilte moesten zorgen, scheert de geluidskwaliteit tegenwoordig ook hoge toppen. Wij spitsten de oren om jou van dienst te zijn bij je keuze.