MSI vakantiedeals

Het zijn vakantiedeals bij MSI. Sla nu je slag en scoor mooie kortingen op verschillende modellen in de GF-series.

Advertentie

De vakanties staan weer voor de deur. Dat betekent inpakken geblazen! Handdoek, zwembroek, zonnebrand en natuurlijk, niet te vergeten, de nieuwe gaming laptop! MSI heeft daarvoor de nodige top deals op onder andere de GF-series.

GF63 Thin 10SC-032BE – Vandenborre/FNAC

Dunne schermranden, een body van geborsteld aluminium, 21.7 mm dik en een gewicht van slechts 1.86kg met een 15.6” scherm. Je zou het niet verwachten, maar dit is de omschrijving van de nieuwe MSI GF63 gaming laptop van MSI. Een rood-verlicht toetsenbord maakt het geheel af. Met de NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q videokaart speel je je favoriete games op hoge instellingen terwijl de Cooler Boost koeltechnologie het geheel koel houdt. 

MSI brengt in de GF63 10SC-032BE krachtige hardware samen, die zorgen voor uitstekende gameperformance. De Intel® Core™ i7-10750H processor levert samen met de NVIDIA® GeForce GTX 1650 Max-Q alle performance die je nodig hebt om je favoriete games te spelen op hoge settings. Deze hardware biedt een realistische game ervaring en vloeiende graphics. Verder vind je in deze laptop 8 GB RAM geheugen en een snelle SSD van 512 GB om je games en bestanden op te slaan.

GF63 Thin 10UD-232BE – Krefel

Iets meer kracht nodig nog, bekijk dan deze laptop eens. Dun, snel en ook voldoende RAM en SSD, maar beschikt over een RTX3050Ti, waarmee Raytracing tijdens het gamen mogelijk is!

Deze snelle hardware betekent niet dat je met een dikke en zware laptop hoeft rond te lopen. De GF63 is namelijk maar 21.7mm dik en weegt slechts 1.86kg. Hierdoor neem je hem gemakkelijk mee naar school, studie of werk. De batterijduur legt je ook geen restricties op, deze gaat tot wel 7 uur mee. Hierdoor neem je hem zonder zorgen mee, waar je hem ook voor nodig hebt.

GF65 Thin 10UE-406BE Mediamarkt

Toch liever een maatje groter? Bekijk dan deze eens! Niet alleen een groter scherm, maar ook een Intel® Core™ i7-10750H processor en een RTX3060 MAX-Q videokaart. En nog mooier, deze notebook is niet zwaarder in gewicht dan het kleinere broertje, ook deze notebook weegt 1.86 kg en is daardoor extreem geschikt om mee te nemen!

GF66 11SC-016BE – Mediamarkt en Bol.com

Ga je toch liever voor een 11e generatie Intel Processor, bekijk dan de GF Katana modellen eens, zoals de GF66 11SC-016BE. Dunne schermranden, een body van geborsteld aluminium en een gewicht van slechts 1.86kg. Je zou het niet verwachten, maar dit is de omschrijving van de  MSI GF66 gaming laptop van MSI. Een rood-verlicht toetsenbord maakt het geheel af. Met de Intel® Core™ i7-11800H processor NVIDIA® GeForce GTX 1650 videokaart speel je je favoriete games op hoge instellingen en geniet je van soepele beelden op het 144hz gaming scherm. De Cooler Boost koeltechnologie houdt het geheel koel zodat je je geen zorgen hoeft te maken over oververhitting.

GF76 11SC-018BE Mediamarkt

Toch liever een groter scherm? Dan is de GF76 11SC-018BE wellicht een geschikte kandidaat. Ook hier zijn een Intel® Core™ i7-11800H processor een NVIDIA® GeForce GTX 1650 grafische kaart in te vinden, maar het grotere scherm is ontzettend handig bij bijvoorbeeld multitasken. Deze notebook weegt iets meer dan 2 kilo, wat hem daardoor nog steeds uitermate geschikt maakt voor multitaskende doeleinden, zoals werk, studie of school.

Dit artikel is geschreven door één van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here