Deals

Opgelet! 11 & 12 oktober exclusieve Prime deals bij Amazon

Amazon brwoser
Van dinsdag 11 oktober tot en met woensdag 12 oktober organiseert Amazon exclusieve deals. Je hebt er wel een abonnement voor nodig.

Amazon organiseert dit jaar een derde kortingfestival naast Prime Day en Black Friday. De e-commercegigant zal begin oktober uitpakken met exclusieve deals die alleen beschikbaar zijn voor Prime-abonnees. De deals lopen van 11 tot en met 12 oktober.

Hoe doe je mee?

Uiteraard kan je ook vanuit België je slag proberen slaan tijdens deze kortingsdagen. Daarvoor moet je wel een Prime-abonnement bezitten. Amazon heeft nog geen Belgische website, dus als Belgische consument sluit je dit best af bij de Nederlandse website. Dat kost je maar 2,99 euro per maand. Eventueel zou je ook kunnen kiezen voor Amazon Duitsland of Amazon Frankrijk. Daar kost het abonnement wel een paar euro meer, maar het aanbod van de webwinkel is ook wel groter. Amazon heeft de prijzen van zijn abonnementen opgeslagen in de Verenigde Staten, maar dat lijkt in Europa (voorlopig?) nog niet aan de orde.

Met een Prime-abonnement kan je overigens meer dan shoppen tijdens Prime Day. Amazon geeft de volgende extraatjes voor zijn abonnees:

  • Gratis bezorging
  • Prime Video
  • Onbeperkte cloudopslag voor foto’s
  • Gratis game-content en toegang tot Twitch

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business