Deals

MSI Black Friday-deals: deze vijf laptops mag je niet missen

MSI deals Black Friday
Black Friday is weer in aantocht en MSI heeft voor iedere professional en student de perfecte deal. De vijf beste deals zijn hieronder uitgelicht.

Als professional of student wil je soms wel eens makkelijk onderweg je werk nog kunnen doen. Hierbij is mobiliteit van je workstation erg belangrijk en is krachtige hardware van belang om je werk te kunnen blijven doen. MSI heeft voor iedere professional en student wel een geschikte laptop in de aanbieding tijdens Black Friday. De Black Friday deals lopen van 14 november tot en met 28 november. Hieronder zullen er 5 laptops uitgelicht worden.

Modern 15 B12M-030NL

Met de Modern 15 B12M-030NL brengt MSI verschillende krachtige hardware samen, zodat jij een soepele workflow hebt bij het uitvoeren van al je projecten. De laptop bevat onder andere krachtige hardware en het chassis is extreem draagbaar en super licht, zodat jij makkelijk en mobiel te werk kunt gaan.

Krachtige hardware

Dit model is onder andere voorzien van een 12e generatie i5-1235U processor zodat jij gemakkelijk kunt multitasken en meerdere projecten kunt uitvoeren zonder enig probleem. Daarnaast bevat deze laptop ook een Intel Iris Xe grafische kaart om jouw dagelijkse productiviteit te versterken. Deze onderdelen worden dan ook gesteund met een 8 GB RAM geheugen en een 512 GB SSD geheugen, zodat jij makkelijk al je bestanden kunt openen, opslaan en verplaatsen!

Makkelijk & perfect design

Buiten het samenbrengen van geweldige hardware, heeft MSI ook gekeken naar de mobiliteit en design die perfect bij jouw lifestyle past. Het unieke, dunne en strakke ontwerp wordt geleverd met een gladde afwerking met alles wat je binnen design nodig hebt. Naast het design, houdt dit model je workflow ook gaande. Zo is de touchpad vergroot en heeft het een responsieve vingertopbediening. Daarnaast is het toetsenbord zo ontworpen, dat jij een ergonomisch typervaring meemaakt.

Mobiliteit voorop

Met een extreem draagbaar en ultradun chassis wat 1,7kg weegt, is de Modern 15 B12M-030NL een lichtgewicht speciaal gemaakt voor extreme mobiliteit en een stijlvol uiterlijk. Daarnaast bevat de laptop een accu dat tot 9 uur mee kan gaan zonder op te laden en heeft het genoeg poorten en uitgangen om jouw workflow zo soepel mogelijk te houden.

Interesse in dit model? Check hem dan bij onderstaande retailer.

  • Dit model is afgeprijs van 799 naar 699 euro

Prestige 15 A12SC-008NL

Zoek je misschien een ander krachtig, elegant en mobiele laptop? Dan is de MSI Prestige 15 A12SC-008NL precies wat je zoekt. Of je nou als professional te werk gaat of een laptop zoekt voor thuisgebruik, de MSI Prestige 15 heeft het allemaal. Naast de elegante uitstraling van dit model, bevat het ook krachtige hardware om jou van alles te voorzien.

Krachtige hardware voor productiviteit

Met de performance van de Prestige 15 kan jij je creatieve inspiratie inzetten om zo optimaal te werk kunnen gaan. Binnenin de laptop is onder andere een 12e generatie i7-1280P processor en een Nvidia GeForce GTX 1650 videokaart geïntegreerd. Deze twee niet te missen onderdelen maken geen enkele taak te zwaar waardoor jij alles makkelijk en soepel kunt uitvoeren. Daarnaast zorgt het 15’’ Full HD 300-NIT scherm ervoor dat de kleuren van je beeldscherm er van af spatten.

Gemakkelijk en snel

Naast de krachtige hardware en het elegante design, is de MSI Prestige 15 ook gemakkelijk en snel bruikbaar. Zo bevat de laptop onder andere een infrarood camera en Windows Hello zodat jij alleen maar je laptop hoeft open te klappen om dan gelijk aan de slag te gaan. Ben je wellicht geen fan van Windows Hello en gezichtsherkenning? De laptop bevat ook een vingerafdruk scanner waarmee jij ook gemakkelijk je laptop kunt ontgrendelen. Daarnaast bevat de laptop binnenin ook 16 GB RAM en een 512 GB SSD geheugen zodat jij makkelijk en snel aan de slag kunt gaan, maar ook door kunt blijven gaan.

Strak en mobiel design

Zodat jij creatief aan de slag kunt blijven gaan, gaat de batterijduur van deze laptop ongeveer tot 10 uur mee. En als je batterij bijna leeg is kan je hem voor 15 minuten opladen, waarna hij weer zo’n 1,5 uur te gebruiken is! Daarnaast is de laptop makkelijk aan verschillende randapparatuur aan te sluiten met meer dan genoeg USB-poorten, waaronder ook een Thunderbolt 4 aansluiting voor het razendsnel verplaatsen van bestanden. Dit alles verwerkt in een ultra dun en ultra licht design van slechts 1,69kg en 16mm dikte!

Check dit product hier.

  • Dit model is afgeprijsd van 1.549 naar 1.399 euro

Summit E14 Flip Evo A12MT-019NL

Ben je op zoek naar een zakelijk en super mobiele notebook? Dan is de MSI Summit E14 Flip EVO precies iets wat je zoekt. Deze notebook brengt verschillende kwaliteiten naar boven met onder andere een stijlvol design en krachtige hardware.

Flinke hardware binnen een stijlvol design

De MSI Summit E14 Flip Evo bevat naast een stijlvol design, ook moderne technologie zodat jij jouw zakelijke taken soepel en gemakkelijk kunt uitvoeren. De notebook bevat een 360 graden scharnier en een 16:10 Golden ratio-touchscreen zodat je de laptop compact en veelzijdig kan gebruiken. Als hardware bevat de laptop een i7-1280P processor en een Intel Iris Xe grafische kaart. Ook met deze onderdelen kan jij soepel en overal te werk gaan zonder enige vertraging.

Top of the line beveiliging

Om jouw zakelijke kant goed te kunnen scheiden is de MSI Summit E14 Flip Evo uitgerust met een aantal hardware beveiligingsmogelijkheden. Zo bevat de laptop onder andere TPM 2.0 om al je bestanden en wachtwoorden optimaal te beveiligen. Daarnaast bevat de laptop ook ‘Find With Tile’, zodat jij altijd en overal je locatie van je laptop kunt bekijken, ook al staat hij uit. Verder is de laptop beveiligd met Windows Hello en een webcam switch om gemakkelijk je webcam uit te zetten.

Flexibel en erg mobiel

De MSI Summit E14 Flip Evo is zo geconstrueerd dat jij gemakkelijk en overal aan de slag kunt gaan. Zo weegt de laptop slechts 1.6 kg en is hij gemakkelijk en overal te vervoeren. Het zoeken van een stopcontact is niet nodig, want de laptop gaat zo’n 20 uur mee waardoor je de gehele dag aan de slag kunt gaan.

Snel aan de slag kunnen gaan

Voor professionals is snelheid van belang, want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je werk kunnen uitvoeren of presenteren. Zo is de MSI Summit E14 Flip Evo voorzien van 2 Thunderbolt 4 aansluitingen die een snelheid ondersteunen tot wel 40 Gbps. Daarnaast bevat de laptop 16 GB RAM en een 1 TB SSD zodat jij makkelijk meerdere dingen tegelijk kunt uitvoeren en al je werk makkelijk en overal kunt opslaan. Om lange opstarttijden verleden tijd te maken, bevat de laptop de nieuwste PCIe Gen 4 technologie, met snelheden van wel 7.88 GB/s!

Heb je interesse? Check het product dan hier.

  • Dit model is afgeprijsd van 1.749 naar 1.649 euro

Prestige 14 A11SC-022BE

Wil je juist een stijlvol en makkelijke laptop dat krachtig is maar ook voorzien is van een Belgisch ‘AZERTY’ toetsenbord? Dan brengt MSI met de Prestige 14 al je verwachtingen naar boven. Of je nou een ondernemer bent of juist een laptop zoekt voor thuisgebruik, deze laptop heeft alles te bieden wat jij nodig hebt.

Productiviteit en creativiteit voorop met krachtige hardware

Met de MSI Prestige 14 zet jij je creativiteit en productiviteit in zoals jij zelf wilt. Met onder andere krachtige hardware onderdelen kan jij zo soepel en optimaal te werk gaan binnen je creatieve geest. De laptop bevat een 11e generatie i7-1185G7 processors zodat jij makkelijk en zonder gedoe je werk kan uitvoeren. Zo kun je met deze processor makkelijk meerdere taken tegelijk uitvoeren zonder dat het je dwars zit. Daarnaast zit er een Nvidia® Geforce GTX 1650 videokaart in deze laptop geïntegreerd. Zo kan jij makkelijk met verschillende visualisaties aan de slag zonder dat je tekort komt. Daarnaast is het display zo gemaakt dat jouw visualisaties van het scherm afspatten.

Aan de slag kunnen zonder tegenslag

Naast het esthetische design en krachtige hardware kan je met de MSI Prestige 14 A11SC-022BE ook snel aan de slag zonder enige tegenslag. Met onder andere Windows Hello kan jij gemakkelijk en snel inloggen met je vingerafdruk of gezichtsherkenning. Zo hoef jij alleen maar je laptop open te klappen om aan de slag te gaan. Daarnaast bevat de laptop een 1 TB SSD en 16 GB RAM zodat jij optimaal en snel aan de slag kunt. Met de grootte van de SSD kan jij al je documenten makkelijk en snel kwijt op je laptop zonder ooit te weinig opslag beschikbaar te hebben.

Esthetisch en gemakkelijk design

Deze laptop bevat ongeveer een accuduur van 10 uur, zodat jij ononderbroken te werk kan gaan met je creativiteit. Wil je toch even snel onderweg gebruik maken van je laptop maar hij is leeg? Geen zorgen, binnen ongeveer 15 minuten laad jij je laptop op waardoor hij weer zo’n 1,5 uur meegaat. Zo is hij voor onderweg ook makkelijk mee te nemen door andere het gewicht wat deze laptop meeneemt. Zo weegt de laptop 1.29kg en heeft hij maar een dikte van ongeveer 16mm. Zo kan jij gemakkelijk en comfortabel overal je creativiteit laten vloeien. Wil je even snel je laptop aansluiten op verschillende schermen of gebruik maken van verbinden met andere randapparatuur? Geen zorgen, de MSI Prestige 14 biedt genoeg poorten om al je apparatuur aan te sluiten. Zo bevat de laptop genoeg USB aansluitingen om gemakkelijk te werk te gaan.

Om de mobiliteit in het design te verhogen, kan de laptop 180 ° platliggen om gemakkelijk ideeën met uw klanten te delen. Daarnaast heeft het scherm ultradunne randen om je schermruimte te maximaliseren.

Ben je geinteresseerd in dit Belgisch model? Check ‘m hier.

  • Dit model is afgeprijs van 1.499 naar 949 euro

Modern 15 A11M-820BE

MSI laat met de modern 15 A11M-820BE zien dat er een perfecte laptop bestaat voor productiviteit waar je ook bent. Verwerk al je inspiratie en creativiteit onderweg, thuis op de bank of wellicht in de trein, met dit model kan het allemaal. Deze laptop biedt voor jou de optimale mobiliteit om overal en wanneer dan ook te werk te kunnen gaan. Het is de laptop voor creatieve uitingen, thuis gebruik en voor onderweg. Daarnaast bevat dit model het Belgische ‘AZERTY’ toetsenbord.

Krachtige hardware, altijd en overal

Zo is de MSI Modern 15 A11M-820BE altijd en overal beschikbaar om makkelijk te werk te gaan. Zo bevat het model onder andere krachtige hardware zodat jij nooit problemen hebt tijdens het werken. Zo zit er onder andere een Intel i5-1155G7 processor in verwerkt zodat jij makkelijk en snel al jouw taken kunt uitvoeren. De processor wordt daarbij ondersteund met de Intel Iris Xe grafische kaart, om ultieme snelheid te behalen. Verder wordt deze hardware ondersteund door 8 GB RAM werkgeheugen en een totale opslagcapaciteit van 256 GB. Hierdoor kan je makkelijk en overal je bestanden goed kwijt.

Ontwerp gericht op jou

Het model is gebaseerd op het Belgisch ‘AZERTY’ toetsenbord en wordt opgelicht door een witte kleur zodat je in het donker makkelijk aan het werk kunt. Daarnaast heeft het toetsenbord een korte drukafstand van 1.5mm om jouw typervaring meer ergonomisch te maken. Zo is het model ook makkelijk om mee te nemen, het is namelijk een lichtgewicht van ongeveer 1.6kg met een dikte van bijna 17mm. Op deze manier kan je de laptop altijd en overal meenemen zonder enige problemen mee te maken.

Verder bevat de laptop genoeg aansluitingsmogelijkheden om al je randapparatuur te verbinden. Met onder andere een All-In-One Thunderbolt aansluiting en meerdere overige USB aansluitingen wordt je voorzien met genoeg keuzes.

Geinteresserd in dit Belgisch model? Check ‘m hier.

  • Dit model is afgeprijsd van 879 naar 799 euro

Alle MSI Black Friday-deals

Wellicht toch geïnteresseerd in andere modellen die in de aanbieding zijn met Black Friday? Bekijk alle aanbiedingen dan hier.

msipartnerinfo

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen