Deals

Dealtip: levenslange cloudopslag bij Internxt

Cloudopslag
Internxt biedt tijdelijk levenslange formules voor cloudopslag aan. Tot 19 december kan je levenslang een aantal terrabytes in de cloud reserveren.

Bestanden in de cloud kunnen opslaan is erg handig. Je hoeft jezelf niet bezig te houden met allerlei harde schijven en hoeveel plek er nog op vrij is. Je foto’s en bestanden staan er ook veilig: wanneer je computer of harde schijf het uiteindelijk begeeft, heb je nog steeds toegang tot je cloudopslag waar alles opstaat.

Alleen moet je voor meeste clouddiensten een maandelijks abonnement afsluiten. Voor een maandelijks bedrag krijg je dan toegang tot cloudopslag en enkele functies, maar zowel het bedrag als die functies kunnen elke maand aangepast worden. Daarom kan een levenslang abonnement erg handig zijn: je weet waarvoor je betaalt en hoeft dat maar 1 keer te doen.

Internxt LIFETIME deal

Niet veel clouddiensten bieden zo’n levenslang plan aan. Internxt, een beheerder van cloudopslag, komt daarvoor nu met LIFETIME deals. Voor een vaste prijs krijg je levenslang toegang tot een bepaald volume opslag in de cloud. De deals zijn als volgt:

  • €299 voor levenslange cloudopslag van 2 TB
  • €499 voor levenslange cloudopslag van 5 TB
  • €999 voor levenslange cloudopslag van 10 TB

Naast levenslange opslag, krijg je ook toegang tot andere diensten die Internxt levert. Internxt zorgt er namelijk ook voor dat je bestanden versleuteld zijn, zodat derden er niets mee kunnen. Daarnaast is het ook mogelijk om via Internxt op een veilige manier bestanden te verzenden over de cloud.

De Internxt LIFETIME deals lopen nog tot 19 december. Wie liever een levenslang abonnement heeft dan maandelijks of jaarlijks betalingen te moeten doen: snel zijn is de boodschap.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business