Deals

Beleef het EK alsof je erbij bent met deze soundbardeals

EK deals Coolblue
© Unsplash / Twan Dijkstra
Vrijdag 14 juni gaat het EK officieel van start. Wil je de wedstrijden beleven alsof je zelf in het stadium zit, overweeg dan zeker deze soundbardeals van Coolblue.

De sportzomer barst vanavond los met de EK-wedstrijd tussen Duitsland en Schotland. Dit weekend is het al raak voor Nederland, dat het zondagavond opneemt tegen Polen. Maandag betreden de Rode Duivels het strijdtoneel. Na een maand vol spanning volgt op 14 juli de grote finale. Tot die tijd valt er nog van alles te beleven. Eén ding is zeker: de spanning zal tot het kookpunt stijgen. Met een goede soundbar geniet je nóg meer van alle voetbalpracht.

Stevige bassen zijn tijdens een potje voetbal natuurlijk niet per se nodig, maar met een soundbar waan je je midden in de EK-sfeer van het stadion. Vergeleken met de speakers van je tv, klinkt het geluid uit een soundbar simpelweg voller én ruimtelijker. Wil je liever in alle rust van het EK genieten, zonder afleiding van omgevingsgeluid? Ook dan kan je nu profiteren van kortingen: bij Coolblue zijn diverse draadloze ANC-hoofdtelefoons nu voordelig verkrijgbaar.

Meer EK-deals? Bij Coolblue scoor je nu ook airfryers, barbecues, koelkasten, vriezers en Hue-lampen met korting.

Beste EK-soundbardeals

Tot en met 23 juni profiteer je van korting op diverse soundbars. Momenteel zijn er 42 modellen met korting verkrijgbaar, van merken zoals Bose, LG, Samsung en Sennheiser. Zo bespaar je nu tijdelijk maar liefst 370 euro op de Ambeo Soundbar Plus van Sennheiser. Dit zijn de beste deals:

Deals op hoofdtelefoons

Geef je liever de voorkeur aan een ongestoorde kijkbeleving, zonder je buren of huisgenoten te storen? Dan is een draadloze hoofdtelefoon de perfecte oplossing. Deze koppel je eenvoudig via Bluetooth aan je tv en geniet je van een ultieme, persoonlijke voetbalbeleving.

coolbluedealsek

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals