Deals

Deze EK-beamerdeals van Coolblue mag je niet missen

Beamerdeals Coolblue
© Unsplash / Alex Litvin
Met een zonnige(re) periode in het vooruitzicht, kan je de wedstrijden van het EK voetbal straks ook in de buitenlucht volgen. Deze beamerdeals zijn daarbij onmisbaar.

De eerste week van het EK voetbal zit er alweer op. Vrijdagavond is het nog de beurt aan Nederland, dat het opneemt tegen Frankrijk. België komt zaterdagavond in actie en neemt het op tegen Roemenië. Het EK loopt dus nog wel even door, ook voor België. De EK-deals van Coolblue houden zich nog tot en met zondag 23 juni staande. Tot die datum scoor je daar de beste deals, van televisies, tot laptops én beamers. Vooral die laatste categorie mag je niet missen.

Zonnetje op komst

Vind je het scherm van je televisie eigenlijk net iets te klein? Een beamer biedt dan uitkomst. Beamers kunnen namelijk een veel groter beeld uitstralen: 100 inch is geen uitzondering. Dat formaat laat je ook met grotere groepen genieten van EK-wedstrijden.

Bovendien neem je een beamer net wat makkelijker mee naar buiten. Je hebt dan immers enkel het beamerscherm en de beamer zelf nodig. Dreigt het onverhoopt te gaan regenen, dan neem je beide gemakkelijk weer mee naar binnen (en omgekeerd). Je hebt enkel een plek nodig waar het beamerscherm aan bevestigd kan worden.

Let wel, als je een beamer in de buitenlucht gaat gebruiken, moet de helderheid daar ook op berekend zijn. Niet alle beamers, zeker in de lagere prijsklassen, zijn hierop berekend. Neem dus zeker een kijkje in de specificatielijsten en zoek naar de hoogte van de ANSI-lumen. 4.000 ANSI-lumen moet bijvoorbeeld voldoende zijn om een beeld te projecteren bij daglicht.

Beamerdeals voor het EK

Des te hoger die waarde, des te hoger vaak ook het prijskaartje. Ga je de beamer enkel binnen gebruiken in een relatief duistere ruimte, dan kan een helderheid van 2.000 lumen al voldoende zijn. Welke beamer je moet kopen, hangt dus echt af van het gebruiksdoel. Deze beamerdeals kunnen wij zeker aanraden:

coolbluedealsek

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals