Deals

Dealtip: Kobo Clara BW voor slechts €120

Kobo Clara BW
© Kobo
Ben je nog op zoek naar een e-reader voor je zomervakantie? De Kobo Clara BW (zwart) is nu wel heel scherp geprijsd. De instap-e-reader kost slechts 120 euro.

De Kobo Clara BW is de opvolger van de Clara 2E, die in 2022 op de markt kwam. Beide e-readers hebben een 6-inch-e-paperscherm met ingebouwde verlichting en een scherpte van 300 ppi (pixels per inch). Ze beschikken ook allebei over 16 GB opslagruimte, laden op via een usb-c-aansluiting en zijn water- en stofbestendig volgens de IPX8-norm.

Een scherper geprijsde e-reader

Een groot voordeel ten opzichte van de Clara 2E is de prijs. Waar de Clara 2E voorheen nog 150 euro kostte, is de prijs van de Clara BW gedaald naar 139 euro. Dit gebeurde kort na de lancering van de Clara Colour en Libra Colour, Kobo’s eerste e-readers met kleurenschermen. De BW-modellen, zoals de naam al doet vermoeden, hebben een zwart-witscherm.

Zoals je van Kobo gewend bent, kan je op de Clara BW alle gangbare e-reader-bestandsformaten gebruiken, van ePub, ePub3 en FlePub tot png, bmp, gif en JPEG. De e-reader heeft ook een ingebouwde boekenwinkel. Hiervoor kan je een abonnement afsluiten, waarmee je onbeperkt boeken kan lezen uit de Kobo-winkel.

Bespaar op de Clara BW

De Kobo Clara BW is tijdelijk nog iets goedkoper dan de adviesprijs van 139 euro. Bij Coolblue koop je de e-reader nu voor slechts 120 euro. De Clara Colour, die qua specificaties verder identiek is, heeft nu een tijdelijke prijs van 139 euro, terwijl de introductieprijs 159 euro was. Profiteer snel van deze aanbieding, want de kans is groot dat de prijs weer stijgt zodra de schoolvakanties beginnen.

dealse-readerkobokobo claraontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals