Deals

Met deze laptopdeals zit je al klaar voor het nieuwe schooljaar

Laptopdeals nieuwe schooljaar
© Unsplash / Anete L.
Hoewel de zomervakantie nog moet beginnen, kan je nu al flink wat korting scoren op laptops voor school (en gaming). We zetten de beste deals bij Coolblue voor je op een rijtje.

Waarschijnlijk denk je nu nog lang niet aan het volgende schooljaar. Dat kunnen we ons ook heel goed voorstellen: er zit nog een heerlijke zomervakantie tussen jou en het schooljaar in. Toch kan het lonen om nu alvast te kijken naar een nieuwe laptop voor volgend schooljaar.

Het gebeurt regelmatig dat oude laptops in het voorjaar tegen lagere prijzen verkocht worden. Tegen de zomer komen merken dan met nieuwe(re) modellen, die weer iets duurder zijn. In de praktijk ga je echter bijna niets merken van dit verschil. Meestal krijgen laptops doorheen het jaar enkel wat kleinere upgrades.

Bovendien: een laptop van vorig jaar is meer dan snel genoeg om je de komende jaren op weg te helpen. Alleen als je écht over AI-hardware wilt beschikken, zal je naar een nieuwer model moeten grijpen. De eerste Windows-laptops met ‘AI’ zijn in juni verschenen. MacBooks beschikken al wat langer over ingebouwde AI.

Bepaal je gebruiksdoel

Welke laptop je nodig hebt voor school, hangt maar net af van wat je gaat doen. Studeer je aan een creatieve opleiding, dan komt een grafisch sterke laptop goed van pas. Tegelijkertijd heb je al die grafische rekenkracht niet nodig bij een opleiding verzorging of tot docent. Kortom: kies je laptop op basis van wat je nodig hebt, en let niet al te veel op de cijfertjes. Voor het gemak hebben we hieronder de beste Coolblue-laptopdeals in categorieën onderverdeeld:

Licht gebruik (Word, browsing etc.)

Licht grafisch werk (Photoshop, etc.)

Zwaar grafisch gebruik

coolbluedealslaptoplaptops

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals