Deals

Deze Dyson-gadgets zijn nu flink goedkoper bij Coolblue

Dyson V15 Detect
© Dyson
Dyson-producten zijn meestal flink aan de prijs: voor een luchtreiniger of stofzuiger betaal je zomaar 500 euro. Coolblue heeft gelukkig wat scherpe Dyson-deals klaarstaan.

Dyson-producten zijn geliefd om hun gebruiksgemak en design. In vergelijking met producten van concurrenten ogen ze vaak futuristisch. Als design een belangrijke rol speelt bij jouw keuze voor huishoudelijke apparatuur, dan is Dyson zeker een logische optie. Bovendien zijn de stofzuigers en luchtreinigers van hoge kwaliteit – op onze redactie zijn we er erg tevreden over. Wat we echter niet kunnen waarderen, zijn de hoge prijzen. Neem nu de Dyson-luchtreiniger die we het afgelopen jaar hebben getest: die kostte maar liefst 799 euro.

Aanbiedingen op Dyson-gadgets

Gelukkig kan het ook een stuk goedkoper. Oudere Dyson-producten blijven vaak gewoon te koop, maar dan met een lager prijskaartje. Ook relatief nieuwe producten dalen vanzelf in prijs. Zoals nu bij Coolblue, waar ze diverse Dyson-deals hebben. De Purifier Cool, een ideale luchtreiniger voor de zomer, kost nu bijvoorbeeld nog maar 379 euro (was 490 euro).

Beste luchtreinigerdeals

Luchtreinigers zijn niet alleen bedoeld voor het reinigen van de lucht: in de zomer werken ze ook prima als ventilator. Daarnaast zijn luchtreinigers ideaal voor mensen met (pollen)allergieën: met een luchtreiniger filter je zulke stoffen relatief snel uit de lucht. Deze deals zijn er nu bij Coolblue:

Beste stofzuigerdeals

Dyson heeft zowel draadloze als bedrade stofzuigers. Op beide types geniet je momenteel van flinke kortingen:

De aanbiedingen wisselen wel eens. Via de Dyson-dealpagina op Coolblue zie je altijd precies wat er wel (en niet) in de aanbieding is.

coolbluedealsdyson

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals