Deals

Dealtip: Dyson V15 Detect Fluffy met €300 korting

Dyson V15 Detect
© Dyson
Vandaag kost de Dyson V15 Detect Fluffy geen 799 euro maar 499 euro bij Coolblue. Op is op, sla dus snel je slag om 300 euro te besparen op de V15 Detect.

De Dyson V15 Detect Fluffy is een van de beste steelstofzuigers die je momenteel kunt kopen. Met een vermogen van 240 airwatts zuigt hij moeiteloos groot en klein vuil op, en met de fluffy vloerzuigmond zie je direct als je per ongeluk iets vergeet. De borstel bevat namelijk de ‘laser’ die Dyson graag benadrukt in de reclame voor zijn steelstofzuigers.

Altijd al willen weten hoeveel stof je stofzuiger heeft opgeraapt? Daar heeft de V15 Detect een oplossing voor gevonden. Een piëzosensor telt namelijk het aantal stofdeeltjes dat de stofzuiger opzuigt, en verdeelt ze in categorieën op basis van de grootte van de deeltjes. Die informatie gebruikt de stofzuiger ook om zijn zuigvermogen aan te passen. Heb je je vloer al een tijdje niet gereinigd, dan verhoogt de stofzuiger automatisch de zuigkracht om alles weer spik en span te krijgen.

Naast de fluffy-zuigmond wordt de Dyson V15 Detect geleverd met een kierenzuigmond, krasvrije afstofborstel, matrasborstel en een compacte, klitvrije borstel. Dit specifieke model van de V15 Detect is bedoeld voor harde vloeren en parket. Wil je ook tapijt stofzuigen, dan is het aan te raden om voor de V15 Detect Absolute te kiezen. Die bevat naast de fluffy-borstel ook de digitale vloerzuigmond met anti-klittechnologie, speciaal ontworpen voor tapijt.

In de doos van de V15 Detect Fluffy vind je ook een wandbevestiging om de stofzuiger aan de muur te monteren, evenals de batterij. Met die batterij kun je tot 60 minuten stofzuigen. Het duurt vervolgens ongeveer 4 uur om de batterij volledig op te laden. Gebruik je de wandbevestiging, dan kun je de stofzuiger daar ook opladen.

Uitgelicht artikel Dyson V15 Detect Dyson V15 Detect Review: de ultieme steelstofzuiger

Bespaar 300 euro op de V15 Detect Fluffy

Bij Coolblue bestel je de V15 Detect Fluffy vandaag voor 499 euro, in plaats van de gebruikelijke 799 euro. Kortom: je bespaart zomaar 300 euro op deze steelstofzuiger. De aanbieding geldt zowel online als in de winkels van Coolblue. Via de website van de retailer kun je de V15 Detect Fluffy ook alvast reserveren, zodat hij klaarligt wanneer je hem ophaalt.

Goed om te weten: alleen de Fluffy-versie van de V15 Detect is in de aanbieding. Voor de Detect Absolute betaal je nog de reguliere prijs van 799 euro. Wil je meer Dyson-aanbiedingen bekijken, neem dan zeker eens een kijkje op de algemene Dyson-dealpagina.

coolbluedealsdyson

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen