Deals

Pre-order nu je Meta Quest 3S bij Coolblue en krijg Quest+ cadeau

Meta Quest 3S pre-order
© Meta
Bij pre-orders hoort natuurlijk ook een pre-ordercadeau. Bij de Meta Quest 3S krijg je tijdelijk een Quest+-proefabonnement én de game Batman Arkham Shadows cadeau.

De Quest 3S is een goedkopere versie van de Quest 3-headset van Meta. Het prijsverschil – 140 euro tussen beide basismodellen – komt onder andere door de kleinere batterij en schermen die iets minder scherp zijn dan die van de Quest 3. Toch beschikt de instap-VR-headset wel over dezelfde Qualcomm Snapdragon XR2 Gen 2-chipset als het duurdere model.

Dezelfde VR-beleving

Hierdoor biedt de Quest 3S exact dezelfde Mixed Reality-ervaring als zijn duurdere tegenhanger. Augmented Reality is ook een optie op de 3S, dankzij de 4MP-kleurencamera die videodoorvoer mogelijk maakt voor AR-games en vergelijkbare toepassingen. Alle games die je kan spelen op de Quest 3, zijn ook beschikbaar voor de Quest 3S via de Quest Store. Voor zwaardere MR-toepassingen koppel je de VR-headset eenvoudig draadloos aan je Windows-pc met de Quest Link-app.

Vergeleken met de Quest 3 ligt het maximale opslaggeheugen iets lager, namelijk op 256 GB, maar dat is in de meeste gevallen voldoende voor de VR-games in de Quest Store van Meta. Voor 512 GB opslag moet je nog steeds de Quest 3 kiezen. Die VR-headset is overigens wel in prijs gedaald. Het model met 512 GB opslag kost nu 549 euro, terwijl de 128 GB-versie naar 479 euro is gezakt.

Pre-order de Quest 3S (inclusief cadeaus)

Toch kun je met de Quest 3S flink besparen. Deze koop je nu al vanaf 330 euro met 128 GB opslag of voor 440 euro met 256 GB opslaggeheugen. Als je de Quest 3S vandaag pre-ordert, heb je hem op 15 oktober in huis. Daarnaast krijg je direct een proefabonnement op Quest+ (één of drie maanden) en de game Batman Arkham Shadows.

Deze actie geldt overigens ook voor de reguliere Quest 3 en loopt tot en met 30 september 2025. Let op: je moet de VR-headset binnen 90 dagen na aankoop activeren. Binnen zeven dagen na activatie ontvang je een code om het Quest+-proefabonnement te activeren. Bekijk hier alle actievoorwaarden.

coolbluedealsmetameta quest 3sontspanningvr

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen