E-books, slider

Het geheim van logistiek: download nu het gratis e-book

Van digitale etalage naar de deur van je klant: het vervoer van producten is voor webshops zowel een lust als een last. We nemen in dit e-book enkele cruciale aspecten onder de loep en kijken vooruit naar wat de toekomst brengt.

Keer op keer laten enquêtes zien dat de verzendmogelijkheden van een webshop één van de belangrijkste punten is die bepaalt of een klant over gaat tot aankoop of niet. Het zorgt ervoor dat de levercapaciteit een cruciaal strijdmiddel is voor webshops. Flexibele levertijden, snelle bezorging, duurzame vervoersopties,…: om de klant te behagen gaan veel webwinkels door het logistieke vuur.

Het spreekt dus voor zich dat we een apart e-book wijden aan het leverproces in de e-commerce. In deze editie hebben we ons vooral geconcentreerd op de logistieke services die webshops bieden en de reis tussen het distributiecentrum en de klant.

Hoe belangrijk is de mogelijkheid om een pakket gratis terug te zenden? Hoe past het fenomeen crowdshipping in de logistiek van vandaag? Versturen we binnenkort pakketjes per drone? Deze en andere vragen komen in het nieuwe Twinkle e-book aan bod. Je kan het magazine hieronder gratis downloaden:

[whitepaper title=”Twinkle E-book 3: Het geheim van logistiek” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/147580/ebook3.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/download/20180417_Twinkle_ebook3″]    [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business