Zo ziet de winkel van de toekomst eruit: download nu het gratis e-book

Het is een cliché, maar daarom niet minder waar: de technologische vooruitgang gaat alsmaar sneller. De winkel van vandaag kan over enkele maanden alweer passé zijn. In dit e-book zetten we de meest bepalende trends van het komende jaar op een rij.

Technologie heeft ons leven de laatste decennia sterk veranderd, en ook winkels ontsnappen niet aan die evolutie. E-commerce is uitgegroeid van een randfenomeen tot een noodzaak voor het merendeel van de retailers. De digitale evolutie stopt echter niet bij het openen van een online winkel, en is bovendien ook niet beperkt tot webshops.

Zowel online als offline biedt vooruitgang in IT nieuwe kansen voor winkels om zich te onderscheiden van hun concurrenten. We zijn nog altijd niet aan het einde gekomen van wat mogelijk is met de enen en nullen van een computer. Artificiële intelligentie, virtual reality, robots: stuk voor stuk technologieën die op de rand van doorbraak zitten en in de komende periode wel eens bepalend zouden kunnen zijn voor de toekomst van retail.

In dit tweede e-book zoomen we in op de huidige stand van zaken voor verschillende opkomende trends en kijken naar hoe die vandaag al worden ingezet door bedrijven. Je kan het e-book hieronder gratis downloaden:

[whitepaper title=”Twinkle E-book 2: Zo ziet de winkel van de toekomst eruit” thumb_url=”https://www.sc.pages02.net/lp/21028/147580/tw2.jpg” download_url=”https://www.pages02.net/bluepixlmedia/download/20180308_Twinkle_ebook2″]    [/whitepaper]

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zie jij heil in de toekomst van VR?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business