OnePlus Concept One smartphone

OnePlus lanceert IDEAS, een project waarbij communityleden hun beste software-ideeën kunnen insturen. De beste ideeën worden geïmplementeerd.

Via een bericht op hun forum, heeft OnePlus IDEAS aangekondigd, een co-creatieplatform dat de smartphonefabrikant moet gaan helpen bij het nog beter begrijpen van hun gebruikers. Het platform zal de interessantste ideeën van de vele communityleden verzamelen, zodat deze uiteindelijk geïmplementeerd kunnen worden in OxygenOS, het besturingssysteem van OnePlus.

OnePlus IDEAS

Beste ideeën worden beloond

IDEAS richt zich dus duidelijk op het verbeteren van de OnePlus-software-ervaring door ideeën en creatieve initiatieven om te zetten naar de realiteit. Wie zo’n idee denkt te hebben, kan deze insturen via de IDEAS-website van OnePlus. Andere communityleden kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete ideeën. De ideeën die uiteindelijk gebruikt worden zullen beloond woorden met een VIP ticket voor een toekomstig OnePlus-evenement, inclusief vervoer en overnachting. De 5 ideeën met de meeste likes zullen 1000 punten OnePlus-krediet krijgen, een eigen community badge en OnePlus Bullets Wireless 2 oortjes. Iedereen die een idee instuurt krijgt 20 punten OnePlus-krediet. 

OnePlus laat tenslotte nog weten dat de community de laatste jaren enorm gegroeid is en dat enorm veel creatievelingen zich hebben aangesloten. Dankzij initiatieven zoals dit kunnen ze samen zorgen ze zo voor groei en een betere gebruikservaring. 

De IDEAS-campagne loopt van 5 maart tot 30 april 2020 en bestaat uit 4 rondes die elk twee weken duren.  

Gerelateerde artikelen

OnePlus Concept One-smartphone voorgesteld te Amsterdam

OnePlus heeft in Amsterdam de OnePlus Concept One smartphone voorgesteld aan de Europese pers. Het prototype bevat onder andere een onzichtbare camera.

OnePlus 8 wordt in tweede week van april aangekondigd

Volgens bronnen bij OnePlus India zou de nieuwe OnePlus 8 reeks ergens halverwege de maand april voorgesteld worden.

OnePlus organiseert digitaal sneeuwballengevecht op 9 maart

OnePlus ontwikkelde hiervoor 5G sneeuwrobots die OnePlus gebruikers via hun smartphone zullen kunnen besturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here