Nieuws

Back to school: 10 onmisbare gadgets voor elke student

student
Je schoolinkopen voor het nieuwe jaar nog niet gedaan? Met deze leuke gadgets wordt naar school gaan een plezier voor elke student.

Studenten zullen er nog niet te veel aan willen denken, maar over een maand zitten ze alweer op de schoolbanken. Tijd dus om je lijstje voor het nieuwe schooljaar te beginnen maken. Dat hoeft dit jaar niet uitsluitend te bestaan uit schoolboeken en schrijfgerief. Kickstart het jaar met slimme hulpjes die studeren zoveel leuker maken. Deze 10 gadgets zijn een must-have voor elke student!

10 gadgets voor een onvergetelijk schooljaar

1. Cricut Maker 3: schoolspullen met persoonlijkheid

cricut maker

Geef je schoolgerief een persoonlijke twist met de Cricut Maker 3. Deze slimme snijmachine personaliseert in een handomdraai je lunchbox, rugzak en mappen. Ook voor leerkrachten is deze creatieve kameleon een echte redder in nood. Je stelt er je organisatie mee op punt én je kan er zelfs het klaslokaal mee decoreren, met muurstickers tot maar liefst 3,6 meter! DIY wordt voortaan nog leuker met deze must-have voor studenten én leerkrachten. Opgelet, hij werkt verslavend!

2. Sony SRS-XB13: klaar voor het feest

sony speaker

Zin in een feestje op vrijdagavond? Deze speaker vult elke ruimte met haarscherp geluid. Geniet overal van muziek dankzij zijn handige compacte formaat: van je kot tot het schoolplein. Extra bonuspunten voor het duurzame design, de lange batterijduur (16u!) én de handige multiway strap waarmee je de muziekbox overal kan ophangen bv. aan de kapstok of je rugzak.

Ook aan het gebruiksgemak heeft Sony gedacht. Geen gedoe met kabels of ingewikkelde instellingen. Dankzij de recentste Bluetooth-technologie verbindt de XB13 zich in een handomdraai met jouw smartphone of tablet. Voor een nog krachtiger geluid sluit je twee speakers op elkaar aan. Eindeloos luisterplezier verzekerd! 

3. Sony WH-CH710N: ongestoord genieten van muziek

sony koptelefoon

Met deze draadloze koptelefoon van Sony geniet je van krachtig geluid waar je ook gaat. Luidruchtige huisgenoten of omgevingslawaai kunnen de pret niet temperen. De handige Noise Cancelling functie elimineert alle lastige geluiden. Zo bepaal jij voortaan wat je wel en niet hoort, en dat de hele dag lang. Dankzij de batterijduur van maar liefst 35 uur zit jij voortaan nooit zonder muziek.

4. Epson ET-4700: printen voor een prikje

epson printer

Inktvretende patronen of kostelijke bezoekjes aan de printshop? Met de nieuwste generatie EcoTank-printers van Epson behoren ze voorgoed tot het verleden. Voortaan print je dikke studiebundels makkelijk zelf. De compacte krachtpatser is voorzien van zuinige inktflessen – goed voor duizenden geprinte pagina’s én makkelijk bij te vullen – en verlaagt je printkosten tot maar liefst 90%. Een echte redder in nood die je dankzij de handige Epson iPrintapp ook nog eens makkelijk met je smartphone, tablet of computer verbindt.

5. Petit Bambou: breinbooster op zak

Mediteren boost je concentratievermogen en hersenontwikkeling. Dat is wetenschappelijk bewezen! Nood aan een mentale oppepper? Petit Bambou maakt mediteren voor iedereen toegankelijk, altijd en overal. Ze hebben sinds kort zelfs meditatieprogramma’s voor kinderen vanaf vier jaar om in de klas of met de ouders te gebruiken. Een abonnement kost 4,99 euro per maand. Download Petit Bambou voor Android of iOS.

6. OPPO A74: een voordelige smartphone

oppo A74 5G

De betaalbare en uiterst lichte OPPO A74 hoeft qua technologische snufjes niet onder te doen voor zijn prijzige concurrenten. Voorzien van een handige vingerafdrukscanner, een knap 6,43 inch oled-scherm, een supersnelle camera en een ruim werkgeheugen (6GB) en opslaggeheugen (128GB) biedt deze stijlvolle krachtpatser al het nodige voor zelfs de meest veeleisende student!

7. SipWell Sip&GO: blijf gehydrateerd

Een drinkfles die warme dranken 12 u warm en koude dranken 24 uur gekoeld houdt? Maak kennis met de Sip&GO Plus, jouw ideale bondgenoot voor op school, tijdens het sporten of op vakantie. Deze drinkfles heb je voor de rest van je leven! 100% plasticvrij, uit duurzaam inox en verkrijgbaar in zilver of donkerblauw. Neem een kijkje op de website van Sipwell.

8. Sophos Home: bescherm je data

In digitale tijden geven je mobiele apparaten toegang tot een groot deel van je leven. Geef malware, hackers en identiteitsdieven geen kans en bescherm je toestellen én je data met de juiste wapens. Sophos Home installeer je in een handomdraai, is performant, vrij van add-ons of externe advertenties én uiterst betaalbaar. Zo start jouw schooljaar zonder zorgen. Een abonnement kost 37,45 euro per jaar.

9. Dell MS7421W: draadloze muis

dell muis

Je muis met een draad aan je laptop verbinden is niet meer van deze tijd. Een draadloze muis is zoveel gebruiksvriendelijker! Eens je ermee gewerkt hebt, wil je nooit meer zonder. Deze Dell Premier is met de bijgeleverde USB-C-kabel in slechts twee minuten klaar voor een hele dag. Na drie uur laden hoef je zelfs zes maanden lang niet meer naar de batterij om te kijken. Handig! Je vindt de muis bij de webshop van Dell.

10. Dell Inspiron 14: veelzijdige en milieuvriendelijke laptop

dell inspiron

De gloednieuwe, superdunne Inspiron 14 past perfect bij het drukke studentenleven. Dankzij de lange batterijduur neem je hem na school mee naar je favoriete coffeeshop, om nog wat door te werken. De adaptieve luchtcirculatie houdt je laptop koel, zelfs bij urenlang gebruik. En ook de stabiele wifi-verbinding, het indrukwekkende, brede beeldscherm en de slanke 14-inch body vallen gegarandeerd in de smaak. Mooi meegenomen: voor alle geverfde onderdelen gebruiken de nieuwe Inspiron-laptops milieuvriendelijke verf op waterbasis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business