Cybercriminelen blijven ook het komende jaar niet stilzitten. Voor welke cyberbedreigingen moet je op je hoede zijn in 2018?

Pak dit kerstcadeau van PureVPN uit en geniet tot 5 jaar lang van de voordelen die PureVPN biedt voor geen geld!

Tijdens de feestdagen zijn we voortdurend op zoek naar de beste deals om onszelf of onze dierbaren op een leuk cadeau te trakteren. Ook PureVPN heeft nog eens een leuk kerstcadeau voor ons in petto om de feestdagen te vieren met VPN-gebruikers overal ter wereld. De speciale kerstactie heeft al heel wat VPN-gebruikers weten overtuigen, en is hij is dan ook zeker de moeite om eens te bekijken!

88% besparen op een 5-jarenabonnement

PureVPN is wellicht één van de enige gerenommeerde VPN-providers die de optie aanbiedt om een abonnement van 5 jaar te nemen. Concurrerende providers gaan meestal niet verder dan een termijn van drie jaar.

Voor dat 5-jarenabonnement pakt PureVPN tijdens de kerstperiode uit met een spectaculaire korting tot maar liefst 88%. In plaats van €9,60 per maand betaal je slechts €1,18 per maand. Dat bespaart je op vijf jaar tijd meer dan €500 uit. Het klinkt bijna te gek voor woorden maar het is wel degelijk waar!

Meer weten? Klik hier om meteen naar de deal te gaan.

Wat krijg je?

Met deze deal kan je voor 5 jaar lang profiteren van de voordelen die een VPN-verbinding van PureVPN biedt. Dat betekent onder andere toegang tot het volledige Netflix-aanbod van de Verenigde Staten, Canada, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Frankrijk en Japan. Daarbovenop geldt PureVPN als een kwaliteitsmerk binnen de VPN-markt en is het gecertificeerd voor zijn zero-log claims.

PureVPN biedt ook altijd een proefperiode van 31 dagen aan, waarna je je geld zonder gedoe terugkrijgt indien je toch niet overtuigd zou zijn. Dus je hebt helemaal niets te verliezen. Deze deal wil je zeker niet missen!

Waar wacht je nog op? Profiteer nu van de PureVPN Kerstactie en gebruik TECHPULSE15 om nog eens 15% extra korting te krijgen.