Benieuwd wat er in januari 2020 nieuw op Netflix België verschijnt? Dit zijn de beste films en series om het jaar mee te openen!

Elke maand verschijnen er een hoop nieuwe films en series op Netflix België. Wij informeren je alvast over wat je kan verwachten in de eerste weken van het nieuwe jaar. Zo weet je meteen of je je abonnement moet opzeggen of toch maar beter betaalt voor een extra maand. Heb je nog nooit Netflix gekeken? Dan weet je ook meteen of dit het ideale moment is om je gratis proefperiode te starten. Na al die familiefeesten heb je immers nood aan wat rust!

The Witcher – Seizoen 1

Eigenlijk geen nieuwe, want het volledige eerste seizoen van de Netflix original-serie The Witcher is al sinds 20 december te bekijken. De serie die gebaseerd op de gelauwerde boeken- en videogamereeks wordt op veel applaus ontvangen en is zeker de moeite waard!

Rick & Morty – Seizoen 4

Rick & Morty is ongetwijfeld één van de beste cartoons ooit gemaakt. Het vierde en voorlopig laatste seizoen is te bekijken op Netflix!

https://www.youtube.com/watch?v=Rw6BrzB1drs

Assassin’s Creed

De verfilming van de populaire videogamereeks komt drie jaar na zijn release in de cinemazalen naar de cinemazaal bij je thuis!

Vikings – 1 januari

Met Vikings is Netflix er in geslaagd een absolute topserie aan zijn aanbod toe te voegen! Het zesde seizoen is op dit moment in volle première, enkele van de eerste seizoenen komen per 1 januari naar Netflix. Het verhaal van Ragnar Lothbrok is echt een must see!

Dracula – Seizoen 1 – 1 januari

Verwacht je weer aan heel wat originele content die Netflix zal lanceren in 2020. Het start daarmee al vanaf dag 1, want vanaf 1 januari kan je het eerste seizoen van de nieuwe reeks Dracula bekijken! Een nieuwe blik op de iconische vampier gecreëerd door Bram Stoker. Niet voor gevoelige kijkers.

Messiah – Seizoen 1 – 1 januari

Nog een nieuwe exclusieve serie voor Netflix-abonnees. Een CIA agente neemt het op tegen een Jezus Christus lookalike die een spirituele beweging start die voor onrust zorgt.

Supergirl – Seizoen 4 – 1 januari

De serie over de vrouwelijke versie van Superman is inmiddels al aan het vijfde seizoen gekomen. Netflix loopt nog een beetje achter, maar het vierde seizoen is over enkele dagen al wel beschikbaar.

Titans – Seizoen 2 – 10 januari

In deze Netflix original serie treedt Robin, het eeuwige hulpje van Batman, uit de schaduw van zijn meester en neemt hij een groepje atypische superhelden onder zijn hoede om het kwaad in Gotham te bestrijden. De serie is inmiddels al een het tweede seizoen toe, dat vanaf 10 januari kan bekeken worden.

Ted the Lost Explorer and the Secrets of King Midas – 12 januari

Tad the Explorer is een origineel Spaanse animatiefilm over een archeoloog die de gekste avonturen meemaakt. De tweede film van de reeks is vanaf 12 januari te zien op Netflix. Maak je geen zorgen, de film is ook vertaald naar het Engels.

Ares – Seizoen 1 – 17 januari

Nog één van de vele nieuwe series die Netflix op ons loslaat deze maand. Dit is overigens de allereerste Nederlandstalige Netflix original. Een jonge studente treed toe tot een studentenvereniging die duistere geheimen heeft.