Heb je geen besef meer van tijd of dagen? Via de website dageninlockdown.be weet je tot op de seconde hoe lang je al in lockdown zit.

Advertentie

We zitten ondertussen al een tijdje binnen in ons kot. Maar hoe lang is de lockdown ondertussen al bezig? De grenzen tussen dagen beginnen misschien stilaan al wel te vervagen.

Wil je toch graag weten hoe lang je het al weet vol te houden, dan is de website dageninlockdown.be de oplossing voor jou. Deze website is simpelweg een timer van hoe lang België al lockdown zit. Die timer vertelt je het zelfs tot op de seconde. We waren zelf verbaasd toen we ontdekten dat het ondertussen al 30 dagen is. Er wordt geteld vanaf 14 maart om middernacht, het moment waarop de horeca zijn deuren moest sluiten en ons sociaal leven bijgevolg ook vervangen werd door Skypeavonden.

Spijtig genoeg lijkt het einde van de lockdown nog niet meteen in zicht. De overheidsmaatregelen zullen hoogstwaarschijnlijk in de loop van deze week tot minstens begin mei verlengd worden. De teller zal dus nog wel aardig oplopen. Maar als we allemaal nog even volhouden, kunnen er enkel betere tijden aankomen. Nog veel moed!


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here