Hoe ver staan Belgische bedrijven wat betreft het gebruik van (nieuwe) technologie? Doe mee aan het marktonderzoek, ontvang de resultaten en maak kans op een mooie prijs.

Ook dit jaar polsen wij, naar aanleiding van ons ICT Jaarboek, naar het gebruik van technologie op de Belgische werkvloer. Dit eerste deel van het onderzoek polst naar de marktaandelen en tevredenheid van producten en leveranciers in drie categorieën: hardware, software en services.

Het invullen van de vragenlijst zal slechts vijf tot tien minuten van je tijd vragen. Als deelnemer ontvang je de resultaten van het onderzoek in de vorm van een ebook. Bovendien maak je kans op een mooie prijs: we verloten een Samsung Galaxy S20 (ter waarde van 799 euro) onder alle deelnemers.

De resultaten van het onderzoek worden gepubliceerd in het ICT Jaarboek 2020-2021, dat in juni verschijnt. Elke deelnemer krijgt het ICT Jaarboek 2020-2021 met daarin de resultaten van het onderzoek bovendien ook persoonlijk toegestuurd. Het onderzoek wordt morgen afgerond, dus vandaag is je laatste kans om deel te nemen!