Disney+ België

Als je alle klassieker van Disney, Marvel en Star Wars al gekeken hebt, kan je je altijd nog aan de originals van Disney+ wagen.

Je hebt het de voorbije dagen al vaak gelezen op TechPulse maar we kunnen het niet genoeg herhalen: nog enkele dagen geduld en dan maakt Disney+ haar opwachting in België. Er zijn redenen genoeg te bedenken waarom je dit streamingplatform een kans zou willen geven. De belangrijkste reden is natuurlijk de beschikbare content.

En op dat vlak heeft Disney+ heel wat te bieden. Het beste van Walt Disney Studios, Pixar, Star Wars, Marvel, The Simpsons, National Geographic… Disney+ heeft het allemaal in de aanbieding! Herbeleef de nostalgische herinneringen van de oude gouden Disney-klassiekers, of hou een Star Wars- of Marvel-marathon. Heb je al die films al tientallen keren gezien? Disney+ heeft, net als Netflix, ook een aanbod aan originals die je enkel via het streamingplatform kan bekijken. Hieronder vind je een overzicht van enkele van de beste originals van Disney+:

The Mandalorian

Één van de populairste reeksen op Disney+ is zonder twijfel de Star Wars spin-off The Mandalorian. Deze serie staat al sinds de start op Disney+ en wist meteen het publiek te overtuigen. Het verhaal speelt zich af tussen Return of The Jedi en The Force Awakens, en volgt de avonturen van de eenzame bounty hunter Din Djarin. Maar je gaat de serie natuurlijk vooral kijken voor baby Yoda, het schattige wezentje dat ieders hart doet smelten. Het tweede seizoen van The Mandalorian verschijnt 30 oktober, je hebt dus nog tijd om dat eerste seizoen te bingen.

Er is trouwens nog meer voor Star Wars-fans die verder willen gaan dan de drie trilogieën. De animatieserie The Clone Wars is ook volledig te bekijken op Disney+. Het zevende en laatste seizoen kan je ook enkel via Disney+ vinden.

Marvel Hero Project

Op de Marvel originals is het nog even wachten, maar de reeks Marvel Hero Project is al wel te bekijken. In deze serie zie je geen Iron Man en Captain America, maar helden uit het ‘echte’ leven. De documentaire vertelt het verhaal van 20 kinderen die strijden voor goede doelen of tegen onrecht, en tovert hen om tot striphelden. Helden hoeven niet altijd een cape of een masker te dragen.

Lamp Life

Iedereen is dol op Toy Story en ongetwijfeld hoeven we je niet meer te vertellen dat je de vier films kan bekijken op Disney+. Maar heb je Lamp Life al gezien? Deze kortfilm focust zich op het herdersmeisje Bo Peep en haar schapen. Zij was de grote afwezige in de derde film van de Toy Story-reeks. Deze kortfilm toont eindelijk wat er met haar gebeurde tussen de tweede en de vierde film. Is dat mysterie ook weer opgelost.

Nu we toch over kortfilms bezig zijn: voor de fans van Frozen hebben we ook wat. De geliefde sneeuwman Olaf zal een eigen kortfilm krijgen. Daarvoor is het nog wel even wachten tot 23 oktober.

Muppets Now

Ja hoor, The Muppets zijn nog steeds alive and kicking! 65 jaar na hun eerste verschijning hebben Kermit en zijn companen een gloednieuwe serie gekregen op Disney+, die pas 31 juli in première is gegaan. De hoogdagen van The Muppets mogen dan al wel een hele tijd voorbij zijn, maar toch weten hun knotsgekke avonturen ons nog altijd te amuseren.

The world according to Jeff Goldblum

Dankzij National Geographic kunnen we op Disney+ genieten van een ruim aanbod prachtige documentaires die het mooiste van onze planeet in beeld brengen. Maar één van de meest unieke documentaires is ongetwijfeld The world according to Jeff Goldblum. De documentaire is wat de titel zegt: acteur Jeff Goldblum verkent de dagelijkse wereld rondom hem. Van sportschoenen tot juwelen, je ziet het allemaal door de ogen van Goldblum in deze 12-delige docuserie.

Dat is natuurlijk lang niet alles wat Disney+ te bieden heeft. Wil je meer ontdekken? Bestel vandaag dan nog je abonnement! Tot en met 14 september kan je dat aankopen voor een jaarprijs van 59,99 euro ofwel 4,99 per maand. Na een jaar betaal je dan de normale prijs van 69,99 euro per jaar of 6,99 per maand. Mis deze kans niet!

Gerelateerde artikelen

5 redenen om voor Disney+ te kiezen

Op 15 september is het zover. Een dag waar heel wat families, kinderen en zelfs ouders of grootouders naar uitkijken. De komst van Disney+ naar België.

Disney+ in België: op welke toestellen kan je kijken?

Vol spanning kijken we uit naar de lancering van Disney+ in België. Intussen kan het geen kwaad om wat extra kennis over de streamingdienst op te doen.

Disney Plus: 5 films die je moet kijken na de lancering

Of je nu fan bent van de vele klassiekers van Disney of hongerig bent naar nieuwe films en series, Disney+ heeft het allemaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here