TechPulse weekoverzicht logo

Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons nieuwsoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Volkswagen heeft ‘geen schrik’ van Apple Car

Volkswagen ziet de mogelijke Apple Car niet als een bedreiging. Dat vertelde CEO Herbert Diess in een interview. Maar heeft hij wel gelijk?

Base combineert aanbod met TADAAM

Base en Tadaam gaan samen in zee. Met een gecombineerd pakket wil de mobiele provider toetreden in de markt van TV & internet.

Parler opnieuw online na maand blokkade

De applicatie Parler werd offline gehaald na de bestorming van het Capitool. Het controversiële sociale medium is opnieuw beschikbaar.

Apple Watch Series 5/SE kapot? Apple repareert hem gratis

Door een softwarebug laden Apple Watches van de vijfde en zesde generatie niet meer op wanneer ze in spaarstand komen.

Stroomverbuik voor bitcoin groter dan dat van heel België

Bitcoin zit in de lift. En dat heeft een onvermijdelijk neveneffect: bitcoin delven jaagt het wereldwijde energieverbruik door het dak.

Trello wordt 10 jaar: Nieuwe functionaliteit en visuals toegevoegd

Trello, de populaire software die je helpt bij het organiseren van je projecten, heeft zonet een enorme upgrade gekregen. Trello voegt heel wat nieuwe functionaliteit toe en het merk wordt in een nieuw jasje gestopt.

‘Spionagepixel’ in e-mails blijft groot risico voor privacy

Steeds meer adverteerders steken 'spionagepixels' in hun e-mails. Die praktijk is aan een opmars bezig en vormt een risico voor onze privacy.

LastPass snoeit in gratis aanbod vanaf 16 maart

De wachtwoordmanager LastPass gaat haar gratis versie inperken. Dat heeft vooral gevolgen voor wie het programma op meerdere apparaten gebruikte.

Tesla verlaagt prijs instapversies Model 3 en Model Y

De instapversies van de Tesla Model 3 en Model Y krijgen een prijsverlaging. De duurdere, luxere modellen krijgen juist een prijsverhoging.

Opinie: Facebook schiet zichzelf (opnieuw) in de voet

Door nieuws te verwijderen voor Australische gebruikers, laat Facebook zien waarom meer overheidsregulatie ook in Europa noodzakelijk is.

WhatsApp verstrekt meer uitleg bij omstreden nieuw privacybeleid (update)

WhatsApp heeft haar nieuwe privacyrichtlijnen nog niet de vuilbak ingegooid. In een blogpost legt de chatapp in detail uit wat er nu precies zal veranderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here