TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van de nieuwe MacBook Pro tot de nieuwe Google Pixel en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Belgisch digitaal rijbewijs en ID komt in 2023

Je rijbewijs en je identiteitskaart op je smartphone, je hebt het waarschijnlijk al vaker bedacht. Het wordt werkelijkheid in 2023.

Krijgt jouw Mac macOS Monterey? Check het hier

Er werd deze zomer hard gewerkt aan de ontwikeling van macOS Monterey. In de komende weken zal het OS uitgerold worden. Ook voor jouw Mac?

Verandert Facebook binnenkort van naam?

Geruchten doen de ronde dat Facebook een nieuwe naam wilt geven aan het moederbedrijf om de deur naar de Metaverse te openen.

‘TRUTH Social’ is het nieuwe sociale mediaplatform van Donald Trump

Donald Trump heeft zijn queeste tegen de ‘liberale’ sociale media nog niet opgegeven. Hij lanceert binnenkort TRUTH Social in de appwinkels.

Google Nest Doorbell (batterij) review: “Er staat iemand voor de deur”

De nieuwe slimme deurbel van Google houdt je voordeur in de gaten en detecteert wie er aanbelt, of het nu je buurman is of de pakjesbezorger. Je ontvangt de meldingen op je smartphone en via je Google Nest Mini (apart verkrijgbaar).

Sonos Beam (Gen 2) + Sub + One vs JBL Bar 9.1: Moeilijk kiezen

We gingen aan de slag met de combinatie Sonos Beam (Gen 2), Sonos Sub & twee One-exemplaren. Is deze set iets voor jou?

Chiptekort: is er licht aan het einde van de tunnel?

Met de komst van de coronapandemie zagen we ook een enorm chiptekort opduiken voor de productie van elektronica. Een stand van zaken.

De beste smartwatch van 2022

Dit zijn de beste smartwatches van 2022. We helpen je kiezen tussen de Apple Watch of een slim horloge met WearOS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here