TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van problemen met het Knipprogramma in Windows 11 tot een review van de Apple Watch 7 en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Betalen in Bitcoin: hoe zit het in België?

Hoe realistisch is het scenario dat we in de nabije toekomst ook in België met cryptomunten aankopen kunnen doen? Een stand van zaken.

3D-avatars komen in voorjaar 2022 naar Teams

Vanaf volgend jaar zullen je Microsoft Teams-vergaderingen er helemaal anders uitzien. Microsoft voegt 3D-avatars toe.

Proximus verhoogt prijzen telecombundels, behalve voor Flex

Wie een Tuttimus-, Familus- of Minimus-bundel heeft bij Proximus, stapt voor 1 januari best nog over naar een Flex-bundel.

WhatsApp schrapt tijdslimiet voor verwijderen van berichten

Bij een toekomstige update van WhatsApp zal het mogelijk zijn om ook oudere berichten in chats te verwijderen, zonder tijdslimiet.

Nokia XR20 review: groot en stevig

Nokia levert met de XR20 zijn eerste rugged smartphone ooit. Kan Nokia zich hiermee meten met de ruigste toestellen op de markt?

Hands-on met OPPO’s ColorOS 12: breng kleur en rust

OPPO stelde in oktober ColorOS 12 voor. De merkeigen UI voor Android 12 komt in december alvast naar de Find X3 Pro. Wij gingen ermee aan de slag.

Een nieuw tijdperk voor e-commerce: zo pak je het aan

Het cross-border commerce playbook 2021 van PayPal is nu beschikbaar. Haal 5 misvattingen over e-commerce weg, download het playbook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here