TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijks de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Ook deze week was er weer heel wat interessant technieuws. Van het eerste 5G-netwerk van Telenet tot een gevaarlijk beveiligingslek bij HP-printers en alles daartussen. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht: de leukste technieuwtjes van deze week


Gerelateerde artikelen

Tech Tip: Alle Android apps installeren in Windows 11

Dankzij Windows 11 wordt het weldra een stuk eenvoudiger om Android apps te installeren en draaien op je computer. Zo doe je dat nu al.

Windows Defender de betere anti-virus voor Windows 10, blijkt uit AV-Test

De meest recente tests van AV-Test tonen Windows Defender als de betere antivirus voor je pc. De app scoort hoger dan bekende pakketten.

Is wagenhype Rivian op weg naar Nederland?

Rivian zou in gesprekken zijn met de Nederlandse autoproducent VDL Nedcar om een eerste productiefabriek in Europa te openen.

Opgelet! Deze films en series verdwijnen in december van Netflix

Iedere maand verdwijnen helaas weer enkele titels van Netflix. Deze films en series moeten er vanaf 1 december aan geloven.

Google toont nieuwe Android-functies

Google kondigt enkele nieuwe functies aan voor zijn Android-besturingssysteem die nog voor het einde van dit jaar verschijnen.

D-Link R15 review: WiFi 6 voor 70 euro

D-Link gaat volop concurreren op de WiFi 6 hardwaremarkt. Dat doet het om te beginnen met de betaalbare D-Link R15. Hoe scoort deze router?

Opinie: waarom je in 2021 nog geen foldable moet kopen

De foldable is aan een opmars bezig in de smartphonemarkt. Toch zijn wij nog niet mee op de trein gesprongen.

Zo installeer je het Windows Insider Programma en test je nieuwe functies

Het Windows Insider Programma werd door Microsoft opgericht om fans de kans te geven nieuwe functies als eerste uit te proberen.

TechPoll: kocht jij iets tijdens Black Friday of Cyber Monday?

Iedere week proberen we in TechPoll onze lezers te triggeren. Een leuke vraag of een uitdagende discussie? Elke week iets anders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here