Vijf van onze lezers mochten aan de slag met Moto G9 Plus van Motorola. Dit is hun oordeel.

Advertentie

De unboxing

DHL bracht een pakje met de Motorola G9 Plus perfect op tijd aan de deur. Toen ik het pakje opende, was het eerste wat me opviel: OMG, wat is hij groot!

Er zaten nog happy pills bij (helemaal niet nodig, je hebt geen happy pills nodig om van deze GSM te genieten) en een superhandige autohouder.

Eerste indruk

Zoals eerder gezegd is de grootte van het toestel opvallend. Om te gebruiken vond ik het in eerste instantie wat onhandig, maar ik wende er snel aan. 

Qua gewicht was hij niet zwaarder dan andere (kleinere) toestellen. Alleen is hij niet echt geschikt om in je broekzak te steken. 

Het scherm viel me in zeer positieve zin op. Geweldige beeldkwaliteit! Heb hem vergeleken met vele andere toestellen en hij kwam steeds als beste uit de vergelijking.

Ik had nog nooit gewerkt met een Motorola, dus het was effe zoeken hoe je de apps moest afsluiten. Was echt iets waar ik aan moest wennen en eerlijk gezegd mogen ze dit wat gebruiksvriendelijker maken. 

Nog iets wat me onmiddellijk opviel: de camera! Superkwaliteit, heel mooie foto’s. Hier is niks op aan te merken wat mij betreft. 

Conclusie na gebruik

Deze GSM combineert alles wat ik belangrijk vind in een smartphone. Van een lange batterijduur tot geweldige fotokwaliteit, mooi design aan een héél goede prijs. 

Alles opent heel erg snel, geen problemen of foutmeldingen ondervonden in heel de gebruiksperiode!  

Kortom, als je op zoek bent naar een GSM die qua prijs/kwaliteit-verhouding above and beyond de huidige toestellen op de markt gaat, is deze Motorola G9 Plus het toestel voor jou!  Hou er wel rekening mee dat hij te groot is om met 1 hand te bedienen.

Ben je Netflix of YouTube-verslaafd, dan is dit grote scherm net een voordeel + natuurlijk de uitmuntende beeldkwaliteit.  De helderheid zorgt er ook voor dat je zelfs in felle zon een goed beeld hebt.  Plus met de lange batterijduur kan je héél véél filmpjes kijken!

Deze review werd geschreven door Sara Waeytens.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here