Nieuws

Optimaliseer je foto’s voor Instagram

Instagram is een topapp maar als je foto"s uit je bibliotheek wil importeren moeten die vierkant zijn of je zit met zwarte randen. Squareready lost dit voor je op.

Zodra je een foto uit je bibliotheek naar Squaready importeert, heb je een scala aan mogelijkheden om je foto klaar te maken. In de toolbar vind je zeven opties om mee aan de slag te gaan. Eerst kies je een achtergrondkleur. Die kleur vult de ruimte rond je foto die ontstaat zodra je die aanpast naar het Instagram-formaat.

Vervolgens kun je ervoor kiezen om je foto te croppen naar een vierkant formaat, met de achtergrondkleur aan de boven- en onderkant, of een rechthoekig formaat met de achtergrondkleur aan de zijkanten. Ook kun je ervoor kiezen om de foto te centreren, waardoor de achtergrondkleur helemaal rondom de foto loopt.

[related_article id=”161563″]

De functionaliteit van Squaready is wat beperkt, maar de applicatie doet wat het belooft – je foto’s aanpassen aan het vierkante formaat van Instagram zonder veel details te verliezen. Dus ben je het zat om elke keer zwarte randen aan je foto toegevoegd te zien en wil je gewoon dat je foto gezien wordt zoals ie bedoeld is? Dan heb je aan Squaready een goeie.

Squareready is gratis beschikbaar voor de iPhone en iPod Touch

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business