Nieuws

Deze week: Facebookpaniek en een saaie iPhone 5

Op Facebook circuleert al een tijdje een bericht dat vraagt om reacties en vind-ik-leuks te verbergen, zodat onbekenden je reacties niet kunnen zien. In realiteit haalt dat niets uit, maar hoe zit de vork dan wel in de steel?

Internet Explorer 8 is dood voor Google. Vanaf 15 november zal het bedrijf de browser niet meer ondersteunen in zijn zakelijk Google Apps-pakket.

Een lek in Internet Explorer maakt je pc kwetsbaar voor malware. Microsoft heeft het probleem ondertussen opgelost en geeft nog enkele tips om je systeem beter te beveiligen tegen aanvallen van buitenaf.

Volgens verschillende internationale media is de nieuwe iPhone 5 een van de beste toestellen op de markt, maar tegelijk ook ongelofelijk saai. Er is niets revolutionairs aan, zo klinkt het. Wij hebben hem ondertussen ook eens van naderbij bekeken en onze bevindingen lees je hier.

Wie aan zijn Windows wil sleutelen, moet de nodige tools her en der bij elkaar sprokkelen. Puran Utilities brengt ongeveer alles wat je nodig hebt om je systeem te optimaliseren in één handige gereedschapskist bij elkaar.

Microsoft heeft de prijzen van de nieuwste Office bekend gemaakt en duwt zijn gebruikers daarbij richting de Office 365-abonnementsmodellen. Het is voor het eerst dat Microsoft zijn kantoorsoftware op abonnementsbasis aanbiedt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business