Nieuws

Deze week: Moet de pincode verdwijnen en is Flash dood?

Een experimenteel trojaans paard voor Android-smartphones kaapt de ingebouwde camera om het interieur van je huis in kaart te kunnen brengen. De malware werd als proef ontwikkeld door de Amerikaanse marine en de universiteit van Indiana.

Het is al lang geen verre toekomstmuziek meer om te betalen door een bankkaart of zelfs je telefoon over de toonbank te zwaaien. Maar de pincode staat lelijk in de weg voor die toekomstige betaalmethodes. Hoelang hoor je nog “uw code alstublieft”?

Adobe Flash lijkt bij veel mensen in ongenade te vallen. Zelfs Adobe begint hun eigen product nu te verwaarlozen. Vooral de opkomst van HTML5 heeft deze evolutie in gang gezet, maar kunnen we Flash al wel volledig achter ons laten?

MSN.com, de portaalsite van Microsoft, wordt opgefrist en krijgt de blokjes-stijl van Windows 8 aangemeten. De nieuwe interface zal een bekend gezicht worden voor veel gebruikers van Windows 8 want ze wordt immers ook de startpagina van Internet Explorer 10.

Windows heeft een coach nodig om zijn vensters direct goed te zetten. De naam van deze coach luidt Winsplit Revolution. Vooral gebruikers met breedbeeldschermen en meerdere monitoren begroeten hem met open armen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business