Nieuws

Deze week: Noodpleister voor IE-lek en zijn je downloads van jou?

Microsoft brengt een noodoplossing voor een lek in Internet Explorer, en we zochten uit of je aangekochte downloads wel echt van jou zijn.

Vlak voor het jaareinde maakte Microsoft bekend dat ze een kwetsbaarheid in Internet Explorer onderzochten die getroffen computers verandert in hosts van kwaadaardige websites. Het bedrijf heeft ondertussen al een noodoplossing voor het probleem uitgebracht.

Velen onder ons halen een groot deel van hun entertainment binnen via internet. Muziek, films en andere multimedia bezitten we vaak alleen nog digitaal. Dat is allemaal goed en wel, maar zijn die gekochte downloads wel echt van jou?

We hebben door de jaren heen al heel wat mediaspelers de revue zien passeren, maar zelden weten ze nog echt de aandacht te trekken. Stoffi Media Player slaagt daar wel in, door vol overtuiging te kiezen voor de Windows 7-gebruiker.

Voor Canonical is 2013 het jaar dat ze met hun Linux-besturingssysteem Ubuntu mobiel gaan. Deze week hebben ze Ubuntu voor smartphones gepresenteerd, een nieuwe versie van de vertrouwde interface, volledig geoptimaliseerd voor het kleine aanraakscherm.

Microsoft is boos op Google. Ze vinden dat de internetgigant het Windows Phone-platform op oneerlijke wijze benadeelt, door gebruikers geen volledige toegang tot het YouTube-videoportaal te bieden.

Steeds vaker worden films in de bioscoop in 3D vertoond. En ook in de huiskamer maken 3D-televisies hun opwachting. Maar is die 3D-technologie nu eigenlijk wel gezond voor je ogen?

De Vlaamse Watermaatschappij heet voortaan de Watergroep. Gepaard met de naamsverandering kondigen ze ook meteen een proefproject aan waarbij ze glasvezelkabels via de waterleiding in woningen willen binnen brengen.

Het begin van een nieuw jaar staat gelijk aan het maken van goede voornemens. Voor veel mensen zal meer bewegen vast en zeker op dat lijstje staan. Wil je gaan joggen en neem je je smartphone mee, dan is het gratis RunKeeper de ideale bondgenoot.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business