Nieuws

Apps van de week: 360°-panorama’s en zuinige browser

Deze niet te missen apps pikten we vorige week voor je uit: PhotoSynth, Opera voor Android, Swapps!, DroidPad, Cooliris en Timesheet.

Dagelijks dwalen wij door de verschillende appwinkels, op zoek naar de leukste applicaties.  Deze niet te missen apps pikten we vorige week voor je uit.

Microsoft heeft een van hun troefkaarten eindelijk naar Windows Phone 8 gebracht. Met Photosynth maak je in een handomdraai 360°-panorama’s van je mobiele foto’s. (Windows Phone)

Opera heeft de bètaversie van haar vernieuwde mobiele browser voor Android publiek gemaakt, en die brengt heel wat veranderingen met zich mee die het gebruik nog efficiënter maken. (Android)

[related_article id=”158662″]

Het openen van apps in Android kan gerust sneller en er zijn dan ook heel wat oplossingen te vinden in de Play Store. Met Swapps! heb je met één veegbeweging al je applicaties bij de hand. (Android)

Met DroidPad verander je je Android-smartphone in een draadloze laptopmuis of joystick. Dat kan bijvoorbeeld van pas komen voor een pc-spelletje of een diapresentatie. (Android)

Cooliris brengt je foto’s van verschillende online diensten samen in één indrukwekkende 3D-beeldmuur. We kenden het al enkele jaren als browserextensie, maar nu is het platform op iOS gearriveerd. (iOS)

Balanceer je voor je werk verschillende taken en moet je noteren hoeveel tijd je aan elke taak besteedt? Timesheet kan die vervelende taak voor jou verlichten. (Android)

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business