Nieuws

Deze week: Tien geweldige fotoapps en word jij gevolgd via je smartphone?

We hebben tien leuke fotoapps op een rijtje gezet en leggen uit hoe je kan nagaan of jij word gevolgd via je smartphone.

Probeer je vanuit Europa sites als hulu.com en pandora.com te bereiken, dan bots je meteen op het "njet" van een ingebouwde regiofilter. Hola maakt op een doeltreffende manier komaf met zulke beperkingen.

Je tablet voorziet je de hele dag door van informatie. Maar hetzelfde toestel verzamelt, misschien wel zonder dat je het weet, ook informatie over jou. Zo weet je tablet precies waar je bent en deelt het die informatie met allerlei apps. Moet je je daar zorgen over maken?

Draadloos laden is niet nieuw. Het bestaat al tientallen jaren, maar begint pas recent op te duiken in smartphones en tablets. Handig, want je hoeft nooit meer een kabel in je toestel en in het stopcontact te steken. Maar hoe zit dat precies?

Mozilla heeft een nieuwe gebruikersinterface ontwikkeld voor Firefox en toont hem voor het eerst in de meest recente nightly build van de browser. Lees wat er veranderd is in de “Australis”-interface, of download de nightly build en ontdek het zelf.

Hoor je bij de 150 miljoen gebruikers van Instagram, dan krijg je binnenkort een verrassende traktatie: reclame! Hoog tijd om op zoek te gaan naar een andere én betere fotoapp. We geven je tien tips voor een alternatief, of gewoon een andere leuke fotoapp.

Samsung heeft de langverwachte update naar Android 4.3 voor de Galaxy S3 teruggetrokken, omdat die problemen blijkt te veroorzaken op sommige toestellen. Galaxy S3-gebruikers blijven dus nog even op hun honger zitten.

Ruimtevaartorganisatie NASA heeft een nieuwe, haarscherpe foto vrijgegeven van de twee Antenne-sterrenstelsels. Deze versmelten met elkaar en vormen daarbij miljarden nieuwe sterren.

Hoog boven de oceaan e-mails lezen en wat rondsurfen: tot voor kort was het ondenkbaar, maar tegenwoordig kunnen we ook in het vliegtuig online. We leggen uit hoe je op die hoogte toch via wifi op internet kan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business