Nieuws

Deze week: Wat we al weten over Windows 9 en iOS 7.1 niet zonder problemen

We geven een voorbeschouwing op te verwachten functies in Windows 9 en helpen je verder met eventuele problemen na installatie van iOS 7.1.

Microsoft licht op 2 april een tipje van de sluier over Windows 9. In afwachting van die aankondiging sommen wij alvast op wat we naar alle waarschijnlijkheid van het nieuwe besturingssysteem mogen verwachten.

Wie recent zijn iPhone of iPad naar iOS 7.1 heeft geüpdatet, zal misschien merken dat zijn batterij nu sneller leegloopt. Geen paniek, je bent niet alleen. Het gaat vermoedelijk om een bug, maar we geven je toch een aantal suggesties die het probleem mogelijk verhelpen.

iOS 7.1 zorgt overigens niet alleen voor problemen met de batterij. Gebruikers maken melding van verschillende problemen sinds ze de nieuwe versie van Apples mobiele besturingssysteem hebben geïnstalleerd. We sommen de problemen met iOS 7.1 op en vertellen wat je eraan kan doen.

Telenet heeft zijn Fair Use Policy voor grootverbruikers aangepast. De downloadvolumes werden verdubbeld en het uurschema vereenvoudigd. Goed nieuws voor wie veel downloadt in de daluren.

Er is een nieuwe USB-specificatie klaar die het mogelijk maakt om data over te dragen aan gigabitsnelheden, zonder dat er een fysieke verbinding tot stand moet worden gebracht.

Het aanbod op de Belgische telecommarkt is groter dan ooit: onbeperkt bellen, razendsnel surfen, tientallen zenders op je tv of tablet. Maar wat volstaat voor jou? Wij vergelijken de verschillende abonnementen in onze grote providergids.

De klassieke desktoptoren heeft allang zijn charme verloren. De laptop is een aardig alternatief, maar ook de all-in-one computer wordt populair. We hebben zes AIO"s met een prijskaartje onder 1.000 euro getest en vergeleken. Ten slotte hebben we er ook eentje tot winnaar uitgeroepen.

Een DNS-server zet elk webadres dat je in je browser intikt om in het bijhorende IP-adres. Dat is nodig om de site te kunnen vinden. De snelheid waarmee zo"n DNS-server werkt, kan ook een impact op je surfsnelheid hebben. Namebench onderzoekt wat voor jou de snelste DNS-server is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business