Nieuws

Pizza.be stuurt fietskoeriers op pad met lunch

Behalve 's avonds, trekken de Pizza.be-koeriers er nu ook 's middags op uit. Het afhaalbedrijf start in Brussel met lunch-bezorging.

Lunch op de fiets

Een aantal maanden geleden maakte Pizza.be al bekend fietskoeriers in te zetten in Antwerpen en Brussel, om maaltijden zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. Die leveringsmethode werd aanvankelijk enkel ‘s avonds aangeboden, maar lijkt succes te hebben: vanaf nu kunnen klanten ook ‘s middags een maaltijd bestellen die geleverd wordt via Pizza.be eigenste koeriers.

Hongerige studenten

Er was veel vraag naar zo’n optie, laat regionaal manager Siskia De Lombaerde weten. Door niet enkel avondmaaltijden te bezorgen met de eigen koeriersdienst, kan Pizza.be nu ook bijvoorbeeld mensen op kantoor bedienen, of studenten op school: een potentieel enorme poel van extra klanten. Tot nu toe is dat enkel mogelijk voor een handvol restaurants in het hartje van Brussel, hoewel het niet onwaarschijnlijk is dat ook Antwerpen zal volgen.

De koeriers maken gebruik van elektrische fietsen, en zoals gewoonlijk worden er geen extra verzendingskosten aangerekend voor de dienst.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business