Boodschappen doen aan ’t zeetje, maar geen zin om naar de winkel te stappen? Dankzij een nieuwe samenwerking met PostNL maakt Carrefour het mogelijk.

Vanaf morgen verzorgt PostNL de leveringen in Oost- en West-Vlaanderen van drive.be, het digitale luik voor online boodschappen bij Carrefour. Tot voor kort was het in het westen van ons land niet mogelijk om de producten te leveren aan huis, maar daar komt nu verandering in. Dankzij de uitbreiding van de online service levert Carrefour nu in heel Vlaanderen en Brussel boodschappen aan huis.

Heel Vlaanderen

In Oost-Vlaanderen konden boodschappen wél al aan deur gebracht worden. Tot vandaag werkte het supermarktbedrijf in die provincie samen met Combo van Bpost. Die samenwerking wordt nu stopgezet en de retailer gaat verder in zee met het Nederlandse postbedrijf. Zo wordt Carrefour de eerste supermarktketen die in heel West-Vlaanderen boodschappen aan deur brengt. Sinds 12 juli verzorgde het Nederlandse postbedrijf ook al de leveringen in Antwerpen en Limburg.

In Wallonië wordt er enkel in Waals-Brabant geleverd. Het is wel in heel België mogelijk om boodschappen af te halen bij een afhaalpunt van Carrefour Drive.

Bringr

Tegelijk herbevestigt Carrefour zijn samenwerking met het platform bringr van Bpost. Met deze app wendt het postbedrijf zich tot crowdsourcing om pakjes te leveren. Op het platform kunnen gebruikers snel een particuliere chauffeur vinden voor de levering van een pakketje. Dit is wel enkel mogelijk in Brussel, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en de provincie Antwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here