Nieuws

Carrefour opent ruim 70 nieuwe afhaalpunten in 2017

Carrefour blijft inzetten om de online boodschappendienst te promoten. Dat doet het onder meer door in recordtempo meer afhaalpunten te introduceren in heel België.

Deze maand alleen al worden er zo’n 15 afhaalpunten voor online bestellingen officieel voor geopend verklaard. Onder andere Dinant, Luik, Sint-Truiden en Zele krijgen een punt bij. Met de nieuwe toevoegingen opende Carrefour dit jaar al 72 afhaalpunten, en staat de teller nu op een totaal van 152 punten in België.

De snelle uitbreiding heeft te maken met de ambities die de supermarktketen zichzelf aan het begin van 2017 stelde. Dit jaar werd er namelijk sterk ingezet op e-commerce en het online platform Drive.be, waar consumenten hun boodschappen via de website kunnen bestellen. Die bestelling kunnen ze vervolgens afhalen in een van de afhaalpunten, maar ook aan huis laten leveren. De dienst ging van start in 2013.

Naast de afhaaldienst wordt er ook gesleuteld aan de thuislevering die Drive.be aanbiedt. Zo levert Carrefour sinds augustus ook in West-Vlaanderen dankzij een samenwerking met PostNL en wordt er geëxperimenteerd met een sameday-levering via particuliere bezorgers. Vorige week werd nog bekend dat Carrefour binnen Antwerpen een gratis thuislevering invoerde waarbij de bestelling binnen het uur bezorgd wordt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business