Aan de deur én over de drempel: PostNL laat bezorgers voortaan ook slimme apparaten installeren in Nederland en Vlaanderen.

PostNL voegt een extra dienst toe aan z’n huidige aanbod: vanaf nu zijn bezorgers ook in staat om domotica te installeren bij de klant thuis. Initieel mikt PostNL op slimme verlichting. Zulke producten worden aan de deur geleverd, en in huis geïnstalleerd. De bezorger zorgt ervoor dat de verlichting gebruiksklaar is en neemt verpakkingsmaterialen terug mee.

De installatie van domotica is een uitbreiding van de bestaande Extra@Home-oplossing van PostNL, waarbij bezorgers eerder ook al zware of grote artikelen installeren of monteren, zoals wasmachines en meubelstukken. De dienst wordt aangeboden in Nederland en België.

‘Extra services ná de last mile zijn het antwoord op specifieke e-commerce uitdagingen in verschillende branches’, verklaarde Rob Hafkenscheid, Managing Director van PostNL Extra@Home aan de Nederlandse redactie van Twinkle.

‘In de toekomst gaan we nog veel meer services inzetten,’ laat de logistieke speler. Zo kunnen bijvoorbeeld bepaalde bestelbusjes ingezet worden voor leveringen van een specifieke retailer en voorzien worden van diens branding. Dat zou leiden tot meer herhaalaankopen, aldus PostNL.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here