UberEats lanceert zijn diensten in drie nieuwe Vlaamse steden: Leuven, Mechelen en Charleroi. Tegen eind december zou de dienst er actief moeten zijn.

Advertentie

In oktober werd duidelijk dat UberEats zou uitbreiden binnen België. De bezorgdienst voor maaltijden was in ons land sinds vorig jaar actief in Antwerpen en Brussel, maar rolde sinds kort ook uit in Gent. Nu zijn Leuven, Mechelen en Charleroi aan de beurt. In de komende twee weken wordt de app in elke stad geïntroduceerd.

In het afgelopen jaar is ook het aanbod van de dienst sterk gegroeid: het aantal restaurants op het platform is in die periode vervijfvoudigd. Volgens Stephane Ficaja, General manager Expansion UberEATS Belgium, lopen de zaken goed. “Wetende dat we nog maar een goed jaartje aanwezig zijn in België is het echt fascinerend om zo’n sterke vraag te zien naar onze service. We kijken er naar uit om restaurants en klanten in heel België bij elkaar te brengen.”

Onlangs introduceerde UberEats nog een stel nieuwe functies omtrent personalisatie in hun app. Onder andere krijgen gebruikers een gepersonaliseerde menukaart voorgeschoteld, op basis van eerdere bestellingen.